2777
2789
عنوان

اونایی که زیارت امام رضا ع رفتن بیان❤❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست

من ۱ بار تقریبا ۱۰ سال پیش  رفتم هیچ دعامم نگرفت ...باز اون زمان زندگیم بهتر بود الان دیگ بدترین شرایطم دارم بازم ی وقتایی دلم میگیره ولی باز دیده نمیشم 🥺رفتید و دلتون شکست واسه منم دعا کنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من هیچوقت برا حاجت نمیرم،برا دیدن حرم و زیارت روی ماهشون میرم...شرمم میشه حرفی بزنم،دنبال حاجت نرو،دلی برو تا نگات کنه.....یادمه نشستم روبرو ضریح و گفتم یا امام رضا دلم برات تنگ شده بود دلم میخواد تا شب بشینم حرمت اما گشنم میشه کاش یه شام دعوتم میکردی تا بمونم....بعدازظهر پیام اومد که شما مهمان امام رضا شدید و کد ملی بزنید و زمانش ثبت کنید ...خانوادمو مهمون کرد اونم دقیقا سه نفر....باورم نمیشد انقدر زنده باشن و به زائرشون گوش کنند،امام رضا قلب منه،حس خاصی بهش دارم همیشه نگاهم کرده همیییشه