2777
2789
عنوان

دلم شوهررر میخواااد😂🥲

203 بازدید | 21 پست

تو دوره ی از زندگیم هستم ک دیگه دوست ندارم مستقل باشم یه شوهر پولدار خوش اخلاق دلم میخواد 

هر کی هم میاد سمتم ار خودم پایین تر 

از نظر مالی میگم یا تحصیلات یا اعتقاداتمون نمیخوره بهم

دختر بشین سنگین و رنگین

ب زبون پروفم بخون😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جایی رسیدم متنفرم از ازدواج کردن دلم میخواد تا آخر عمرم مجرد باشم 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
الانم کل خرج و خودمدارم میدم ی روز تعطیل هم خونه نیستم شوهر هم هر شوهری نه شوهر خوب

ببین شوهر کن ولی شوهر خوب بقول خودت همین الان دارم از دست شوهرم و خانواده اش از فرش به عرش میرم ....دارم میسوزم 

پس درست انتخا بکن 

من پسرم ولی منم دلم اینایی که تو می‌گیرو میخواد😂

😂😂

دختر مستقل بودن بسه 

تعطیلات عید رفت بخاطر کارم نتونستم ی مسافرت یا مهمونی درست برم تابستون هم همینجور

😂😂دختر مستقل بودن بسه تعطیلات عید رفت بخاطر کارم نتونستم ی مسافرت یا مهمونی درست برم تابستون هم هم ...

من که پسرم تو این ۱۹ سال یبارم لذتی نبردم 

نه مسافرتی تکی و با دوستام رفتم نه چیری 

الانم که ۴ ساله درگیره کنکور بودم اصلا جزو زندگی محسوب نمیشه😂

🖤❤️🖤