2777
2789

من مامان بزرگم با اینکه بازنشستگی داره ، پسراش حوصله ی خرید براش را ندارند، فکر کنید دیگه همین پولم نداشت کی به دادش می رسید ، خودش هم بی سواده و هم توانایی رفتن به مغازه را نداره ، برای خودتون یا پول کنار بذارید یا بازنشستگی بریزید ،همتون به پیری میرسید فکر اون موقع هم بکنید ، پول برای دارو ودرمان و خورد و خوراکتون داشته باشید ، هیچ بچه ای به دادتون نمیرسه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره واقعا،اما به نظر من جاش طلا بخرن بهتره،ولی حتما حتما برای زمان پیری یه پس اندازی داشته باشند ،بر ...

طلا خوبه ها

ولی همش باعث استرسه 

کجا بذاریش

همه جا با خودت ببریش 

و تو نیازت میفروشیش

بیمه حس می کنم بهتر باشه

البته این نظر شخصی منه

طلا خوبه هاولی همش باعث استرسه کجا بذاریشهمه جا با خودت ببریش و تو نیازت میفروشیشبیمه حس می کنم بهتر ...

نه تو جوانی جمع کنه بعد تو پیری کلش رو بفروشه بزاره بانک،آخه بیمه خیلی کم میده