2777
2789
عنوان

ی کاری کردم دوربین مداربسته منو گرفته کمک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 87 پست
واسه یه شیلنگ ۳۰هزارتومنی نمیان دوربین چک کنناون وقتی که باید بذارن واسه چک کردن دوربین هزینه ش بیشت ...

از کجا میخرید که سی تومنه؟

من دیروز خیابون مولوی بودم که بازار قلیون و از همه جا ارزون تر میده شلنگ قلیونمون گفت ۲۰۰ تومن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیکار کردی؟؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

فقط میشه گفت خیلی بیشعوری

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
تو رو امام حسین استرس ندید فقط بگید چیکار کنم 😭

مگه کاری هم میتونی بکنی 

بشین دعا کن دوربین چک نکنن 

این چه کاری بود آخه 

برو خودت زودتر به صاحب خونه بگو من شیلنگ رو بریدم برای اینکه همسرم نکشه بعدا براتون یکی میخرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چیشد اخرش؟ نفهمیدن

فاطمه هستم😇عاشق هنر و‌ آشپزی ام..😍👩🏼‍🍳جنوب کشور به دنیا اومدم و باافتخار بوشهری هستم 🌞🌊 یه دختر مهربون و قوی ام🤌🏻 رشد درد داره! تو منطقه امن‌ات Level Up نمیشی! متعهد به عشق❤️‍🔥

بیشتر ببینید
بریدم 😭😭😭😭دوس ندارم آبروی شوهرم تو مردا بره بگن زن این بوده، 😭

ای وای ....خب کسی حوصله ی اینو نداره ک بشینه بخاطر شیلنگ قلیون دوربین چک کنه ولی قبل اینکه حساس بشن خودت بگی بهتره تو جمع نگو به یه کسی ک پخته و عاقل تر هست بگو ... زیاد هم نگران نباش الان یه شیلنگ دیگه خریدن و بسم الله 😅