2777
2789
عنوان

یه نظرتون با استادم برم سر قرار یا نه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 74 پست

هر کاری دوست داری انجام بده فقط کاری نکن پشیمون بشی. یا سر زبون هم کلاسی و....بیوفتید.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
توروخدا راهنماییم کن

بذار روراست پس راهنماییت کنم، اگه واقعا برای ازدواج میخوای اقدام کنی، با استاد جماعت اینجوری صمیمی نشو، مشاوره میخوای یا هرچی برو توی دفترش توی دانشگاه، سوغاتی براش خریدی کافیه، شام دعوت نکن، بعد هم توی مشاوره دادنو ... رگ خوابش دستت میاد که چه‌جور بری جلو(اینهایی که گفتم برای ازدواجه برای دوستی نظری ندارم)، مثلا کم کم میفهمی به چه چیزهایی علاقه داره و میری راجع به اونا حرف میزنی البته حرف الکی نه، حرف از روی سواد و ...

بی موقع پیام نده و زنگ نزن، توی دسترس خیلی نباش، تغادل را رعایت کن.

اگه شام دعوت کنی و سوغاتی و ... طرف توهم برش میداره، اروم  اروم برو‌جلو.

(با اینکه از اساتید دل خوشی ندارم ولی اینا برای ازدواج اوکیه)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یاد دوستم افتادم

خودش رفت به استاد اعتراف کرد که عاشقشه

انگشت نمای همه شد واقعا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
بذار روراست پس راهنماییت کنم، اگه واقعا برای ازدواج میخوای اقدام کنی، با استاد جماعت اینجوری صمیمی ن ...

باشه فقط یه چیزی

ممنون از راهنمایی های شما

دانشگاه آزاد اینجوری نیست این استاد دفتر داشته باشه

این قطعا منو دعوت میکنه کافی شاپ 

اما

من قبلا استادای خانم رو رستوران دعوت کردم اشکالش چیه

چون فقط آقا هستن رستوران نباید ببرم? چون واقعا هم سوال دارم چند ساعت باید وقتش رو بگیرم

همون موقه که دعوتش رو رد کردم بهش گفتم ولی بعدا مزاحمتون میشم بخاطر مشاوره اپلای و ...

اونم گفت چشم حتما من خوشحال میشم کمکتون کنم و ...

من درک نمیکنم چرااا دخترا میرن اعتراف میکننبخدا هیچ پسری جنبه شو نداره تو ایران

بله متاسفانه همینه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
من که سنم از شما پایین تره ولی اگه خواهرم بودید اجازه نمی‌دادم اینقدر خودشو کوچیک کنه

😂😂😂 آخه قربون تو دختر برم من

خب اشکالش چیه

حالا نهایتا هم نخواست من سوالاتم رو میتونم بپرسم

ولی آدمی نیست نخواد جبران کنه یا مفت خوری کنه میشناسمش

اخه این میخواد بریم کافی شاپ ولی من میگم رستوران پس نطر شما رو همون کافی شاپه؟من قبلا استادای خانمم ...

اره اشکال داره ...اگر خودش میگفت رستوران اوکی بود ولی حالا که میگه بریم کافی شاپ همون حرف خودشو قبول کن که پسفردا نگه تو منو بردی جایی...در کل قضیه رو طوری جمع کن که تهش اون تورو دعوت کرده باشه جایی نه تو اونو