2777
2789
اولش همه میگن منم طلاق گرفتم ده سال بعدش میامد برای اشتی الان دوازده ساله جدا شدم همه چی دارم

شوهر من یحروم زاده ای زندگی کردن باهاش بیشتر ب نفعم تا طلاق میاد رو صورتم اینا اسید میریزه

این عمل شوهرت بی دلیل نیست حتما دلیلی داره 

آیا ما ی کردین که باعث این واکنش شده؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صب دعوا داریم الانم امد درو قفل کرده بودم از پشت دخترم نره بیرون یهو فرار میکنه میره امده میگ درو ...

خدایا دخترت چندسالشع؟

بخاطر دخترت تحمل کن

خدا با کساییه که صبر و تحمل میکنن

تو و دخترت حقتونه زندگی آروم داشته باشید چرا باید به خودکشی فکر کنی

مستقل شو خودتون و نجات بده

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
چون خانوادم نمیزارن

منم خانواده ام نمیذاشتن حق طلاق داشتم یواشکی بدون که کسی بفهمه حتی خودشم نفهمید طلاق گرفتم زنگ زد گفتم اقا محترم نسبتی نداریم گفت یعنی چی گفتم طلاق گرفتم باور نمیکرد کمتر از یک هفته طول کشید حق طلاقم با وکیل بود که بجای اون امضا بزنه

کسی پشتم نیس

چند سالته...منم ترسوام نمیتونم راحت ب جدایی فک کنم ولی اگه ب خودکشی برسم قطعا تنها وایمیستم پای زندگی و غرورم.توام ادبش کن یبار ی کار مثبت انجام بده قهر کن برو خونه پدرت ب اون بگو طلاق میخوام با همه حقوقم ولی برو قهر ..ببین چی میشه اگه ب غلط کردن افتاد ازش تعهد بگیر اگرم نه همه حقوقتو بگیر و از این زندگی نکبتی ک توشی برا همیشه برو بیرون.یادت نره الان دخترای هجده ساله خرج خودشونو در میارن تو ک جای خودداری پس نترس

من یه دخترم در شرایط مشابه بچه شماتوروخدا اینکارو نکن این حرف دل دخترتهیه راه دیگه پیدا کن

دخترم منو نمیخواد میگ مامان بدی هستی بابامو دوسدارم بچشم مث خودش نمک نشناسع

شوهر من یحروم زاده ای زندگی کردن باهاش بیشتر ب نفعم تا طلاق میاد رو صورتم اینا اسید میریزه

نه هیچ غلطی نمیتونه بکنه مادر منم میگفت میاد اسید میریزه ماشین اتیش میزنه و..منم حتی حضانت بچه گرفتم بدون که خودش دادگاه باشه بجای مهریه