2777
2789
عنوان

کنکوریایی که تازه شروع کردین یا هتوز شروع نکردین بیاین اینو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم ولی الان کسی با ۱۴ ساعت بخونه پایش ضعیفم باشه تا حد زیادی میتونه وضعیت خودشو تغییر بده

درسته ولی 14 ساعت با کیفیت و مفید

خدایا یکم گل بده خودم شوهرمو با سلیقه خودم درست کنم همکاری نمیکنیا حواسم هست😐🏃‍♂️

نهایی یازدهم رو کجای دلمون بذارین من که انگیزه گرفته بودم بخونم بعد که گفتن باید حتما برا یازدهم هم ...

نه بخون عزیزم ۶ تا درس بیشتر نیس

شرایط برا همه یکیه با برنامه ریزی مناسب میشه رسید بهش

نه بخون عزیزم ۶ تا درس بیشتر نیسشرایط برا همه یکیه با برنامه ریزی مناسب میشه رسید بهش

شما الان استارت زدین یا از قبل؟ 

خیلی قلب مهربونی داری که انگیزه میدی خیلی ها همه چی رو فقط برای خودشون میخوان❤❤

شما الان استارت زدین یا از قبل؟ خیلی قلب مهربونی داری که انگیزه میدی خیلی ها همه چی رو فقط برای خودش ...

عزیزم حقیقتش من خوندم قبلا تا حدی پایم خوبه...فقط نوسانی خوندم ۳ روزه جدی دارم میخونم دیگ نمیخوام شل کنم وسطش

ولی الان پایه ضعیفم با چنین ساعت مطالعه ای کلی شزایطش عوض میشه چون نزدیک کنکوره و مطالب تو ذهن ادم میمونن

عزیزم حقیقتش من خوندم قبلا تا حدی پایم خوبه...فقط نوسانی خوندم ۳ روزه جدی دارم میخونم دیگ نمیخوام شل ...

مرسی از کمکت عزیزم ایشالا موفق شی من نرزدیک یکساله درگیر افسردگی شدم فردا میرم یه مسافرت یکی دوروزه حرفاتو یادم میمونه میخونم امیدوارم که بشه🥲

مرسی از کمکت عزیزم ایشالا موفق شی من نرزدیک یکساله درگیر افسردگی شدم فردا میرم یه مسافرت یکی دوروزه ...

عزیزم پر قدرت شروع کن مطمئن باش تلاشت نتیجه میده وو هیچ وقت دیر نیست برا شروع تو حتی یک ساعتم قبل کنکور بخونی میتونی چند تا تست و تو کنکور جواب بدی الان ک دیگه تایم خوبی مونده صدتو بزار امیدوارم تاپیک قبولیتو بزنی😍❤

چه ادم خوبی هستی😍

انشالله قبولیت💕

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎