2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 100 پست
گربه ها پررو هستن و گدا منش. در بعضی مواقع دزد هم هستن.

دارید راجب حیوون حرف میزنیدا😂😂😂گدا منش چیه دیگه؟

الان مثلا آهو شخصیتش از نظر شما چطوریه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من توام یا تو منی اسی😂😂😃

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

متنفر نیستم ولی گربه ها رو دوست ندارم به جاش عاشق سگهام ، اگه خونه حیاط دار داشته باشم می‌دونم که حب ...

منم😂😍

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره فقط توییمطمئن باش گربه ها هم از تو متنفرن...تو دیگه چقدر کم داری میای درمورد حیوون زبون بسته ک ذ ...

کی گفته دوست داشتن گربه لیاقت میخواد؟باشه همه اش مال خودت🤣

اینجا یه سایت عمومیه هرکس میتونه نظرش رو درباره هرچی بیان کنه

اخ قربون دهنتیکی میگ شاید طفلی سیر نشدهمیگم سگ بااون همه هیبت چرا با ی تیکه گوشت سیر شد رفتولی گربه ...

چقدر سیاه و دل وحال بهم زنی اسی🤢

بخدا خودت از حیوون کم عقل تری ک اینجوری به خودت اجازه میدی دربارشون حرف بزنی

کی گفته دوست داشتن گربه لیاقت میخواد؟باشه همه اش مال خودت🤣اینجا یه سایت عمومیه هرکس میتونه نظرش رو ...

من میگم😘

معلومه که همش مال خودمه همین الانشم من ۳تا گربه دارم لازم ب گفتن شما نیست اصلا

چقدر سیاه و دل وحال بهم زنی اسی🤢بخدا خودت از حیوون کم عقل تری ک اینجوری به خودت اجازه میدی دربارشون ...

تو چقدر احمقی دیگه طرف داره نظرشو میگه دوست نداری برو بیرون توهیین بهش میکنی چرا

کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا

چجوری دلت میاد؟؟ فقط بخاطر یکم غذا اینجوری میگی😢 من وقتی از غذام به گربه ها میدم،قلبم نورانی میشهخد ...

خب شما دلت میاد برو هرروز غذا بده

توعقل نداری و نمیفهمی وقتی رفتم رستوران پول دوتا کوبیده دادیم اونم بدیم گربه بخوره؟؟ اونم گربه گداصفت و گشنه

من راضیم کل سگای ایرانو غذا بدم چون بامرامن منفعت طلب و شیطان صفت نیستم

توعم برو کل گربه هارو غدا بده خداتم شکر کن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍