2777
2789
عنوان

زندگی برام زهر شده از دیروز😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 30 پست

چند ماه پیش رفته بودم تو یه عطاری یارو گفت نسخه های من همرو خوب میکنه نگاهم کرد گفت تو مشکل معده داری گفتم بله بعد گفت تو دعا و طلسم داری که من خندم گرفت 

بعد این فالگیره هم که دیروز اینو گفته کلا ترس دارم 

نمیخوام میلیونی خرج کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم

اگه چیزی باشه یا درصد باطلش میکنه؟

توروخدا پولتو اونم میلیونی ندی اون از خدا بی خبر 

دخترخالم ازدواجش نمیشد رف پیش ی دعانویس گف طلسم داری بستگی داری بختت بستس انگشتر مامانشو فروخت داد ب اون ک مثلأ بختشو باز کنه بختشم باز شد امااا 

باوررررر کن ب ۴۰ روز نکشید ب بدترین شکل با کتک و آبروریزی تو در و همسایه رفتن برای کارای طلاقشون .

اینجور کارا حتی اگ با کار اینجور آدما حل بشه دووم و برکتی ندارع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا فالگیری میگن کار هرکسی نیست 

یعنی اغلب شیادن اینا که ادعا میکنن سرتو شیره میمالن

یعنی هرکس میگه مثلا موکل دارم الکی میگه

تجربه جدید من اینه. خیلی چیزا حتی ارزش توجه ندارن. چه برسه به اینکه یه گوشه از ذهنم رو بهشون اختصاص بدم. خیلی چیزا ، خیلی اتفاقا ، خیلی آدما واقعا بزرگ و مهم نبودن و نیستن. فقط من با توجهم بهشون بها دادم. آدمااحمق نیستن فقط یه عده فاقد اهمیت اند👌

بیشتر ببینید
توروخدا پولتو اونم میلیونی ندی اون از خدا بی خبر دخترخالم ازدواجش نمیشد رف پیش ی دعانویس گف طلسم دار ...

یعنی بختش بسته نبوده 

اون شیاد طلسم ازدواج گرفته که حال دخترخاله شما بد شده

سوره بقره رو گفتن عزیزم فکر کنم اوکی هست قرآن ارامش میده

اره به دعای توسل و حدیث کساء رو بیار

قران هم هر کدوم از سوره ها یاسین واقعه بخونی خوبه 

به این حرفا که فلانی تو فامیل دعا نوشته و ایناهم اهمیت نده من به خودمم گفتن ولی برام مهم نبود همین دعاهایی که گفتم میخونم تا خدا کمکم کنه

شاید اون همینطوری یه چیزی گفتی و شما انرژی منفی اش رو گرفتی و الان حالت بده

اگر بهت گفته بود  مثلا تا چند روز دیگه مسافرت خواهی رفت ،یه نفر هست میخواد زندگیتو خراب کنه ولی نمیتونه ،از نظر مالی تا چند ماه دیگه رشد و پیشرفت خوبی خواهی داشت ،تا چند روز دیگه به یکی  چیزهایی که مدتها منتظرش بودی ،می رسی و ...

به نظرم الان حالت خیلی خوب بود