2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم نمیتونم درست تصمیم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 53 پست
خب رل بزنید چرا بترسی اخه سریع عقد نکنید اشتباهه حداقل چت کنید

از این ورم ی پسرعمه دارم کارمنده همه چیش خوبه فقط دختر بازه خودش میگ با من دوس داری ازدواج کنی من از خجالت چی بگم آخه موقعیت پسرعمم خیلی بهتره ولی نمی‌دونم من به دلشم یا ن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میترسم اسم نامزدی سرم بمونه کسی نگیرتم

یعنی چی اخه؟ این چه فکریه؟؟؟؟ کسی نگیرتم!!!!! اول گه شما کالا نیستید دوما هم حداقل ۶ ماه دفت و آمد کنید تا بتونید بیشتر همدیگر رو بشناسید نیاز به جنجال و سو وصدا تو فامیل هم نیست؛هر کسی حواستگار داره

از این ورم ی پسرعمه دارم کارمنده همه چیش خوبه فقط دختر بازه خودش میگ با من دوس داری ازدواج کنی من از ...

دختربازی...... فاتحت خونده هست

اومده خاستگاریت؟

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
والا جوری که میگن خودشون خیانت کرده با کسی چت کرده

ازاین بابت اینو گفتم که منم طلاق گرفتم مادر نامزدم به همه می‌گفت خودش نخواست خودش مشکل داشت خوب.     باهاش بمون به قول خودمون بالاو پایینش کن از اینکه باراول خیانت دیده سخت میشه تا میخواد خوب بشه جای زخمش زود عقد نکن برو بیا زیر نظر خانوادها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اخلاق و رفتار مهمه پسندته ؟ صحبت کن ببین تفاهم دارید یا ن

ندیدم اخلاق رفتارشون فعلا نیومدن باهم حرف بزنیم ولی کلا مادربزرگم دوس نداره ازدواج کنم میگ درس بخون هم درس خودت میگیرتت

شرط لازم برای موفقیت در ازدواج اینه که خودت رو خوب بشناسی، یعنی دقیقا بدونی مهمترین خصیصه هایی که همسر آیندت باید داشته باشه چیه (اون چیزایی که اگه نباشه برات قابل تحمل نیست،جدا از معیارهایی که جامعه بهت القا می کنه) 

پس بنشین سه، چهار تا موضوع بسیار مهمتو مشخص کن و بعد تو خواستگارت اونا رو بررسی کن. دوره آشنایی قبل نامزدی رو هم با چشم و گوش باز، در حد کافی مراوده داشته باشید. 

قرار نیست عقد کنی یا نشونت کنن و بهت حلقه بدن مث دوست پسر دوست دختر یمدت باهم باشین

بعد مطمعنی زنه بهش خیانت کرده و موضوع دیگه ایی وسط نیست؟؟

ازاین بابت اینو گفتم که منم طلاق گرفتم مادر نامزدم به همه می‌گفت خودش نخواست خودش مشکل داشت خوب. ...

کلا خونوادشم خیلی آدمای بیشعور و بدهنی هستن ولی میگن پسره خوبه

از این ورم ی پسرعمه دارم کارمنده همه چیش خوبه فقط دختر بازه خودش میگ با من دوس داری ازدواج کنی من از ...

مطمنی ازش اگه بیاد خواستگاری کنار می‌زاره توهم باید کارهای گذشته شو فراموش کنی کلا چشم ببینید انگار نه انگار اونم سخت ی کم بازم بشین خوب فکرکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شرط لازم برای موفقیت در ازدواج اینه که خودت رو خوب بشناسی، یعنی دقیقا بدونی مهمترین خصیصه هایی که هم ...

درسته ولی کلا همه آدما کامل نیستیم همه مشکل داریم بعد من کلا. از ازدواج ترس دارم از این ور از اینکه مجردم ناراضی ام کلا زندگی هیچ وقت آسون نمیس 

کلا خونوادشم خیلی آدمای بیشعور و بدهنی هستن ولی میگن پسره خوبه

پسر خوبه نمی‌خوام قضاوت کنم ولی خودت داری میگی بهتر میشناسی شون درست فکرکن ی عمر زندگی 

مطمنی ازش اگه بیاد خواستگاری کنار می‌زاره توهم باید کارهای گذشته شو فراموش کنی کلا چشم ببینید انگار ...

منم از این میترسم ادامه بده به کاراش رو زمین و هوا موندم

دختربازی...... فاتحت خونده هستاومده خاستگاریت؟

نیومده ولی بخودم میگه هر وقت میاد خونمون پدرومادرشم فوت کرده هر روز اینجاس خودشو بهم نزدیک میکنه میگ بیا با هم باشیم