2777
2789

شما وقتی ازدواج کردی و عقدنامه رو امضا کردی داخلش راجع به قانون نفقه و مهریه نوشته و تو هم امضاش کردی بعد میگی قبول ندارم؟! خواسته یا ناخواسته پذیرفتی اش!! 

مگر اینکه کسی اصلا عقدش رو رسمی و محضری نکرده باشه یا مهریه نخواسته باشه

نفقه هم که برای همه هست

پس عزیزم قبول داشتن یا نداشتن شما به کار نمیاد. سند ازدواج رو امضا کردی تموم شده رفته

چرا جفتش که به نفع زنه چرا قبول ندارن

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موندم تفکرات بقیه چه ربطی به شما داره ....!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب دیگه پس خواسته یا ناخواسته داره میپذیره دیگه قبول داشته باشه یا نداشته باشه چه فرقی میکنه

شما خودت اصلت فهمیدی چی نوشتی؟ من که نفهمیدم مسئله ذهنت چیه، فرقش اینه وقتی معتقد نیستی نه مهریه میگیری و نه نفقه، 

شما خودت اصلت فهمیدی چی نوشتی؟ من که نفهمیدم مسئله ذهنت چیه، فرقش اینه وقتی معتقد نیستی نه مهریه میگ ...

مهریه رو میتونی نگیری ولی نفقه توی عقدنامه نوشته شده و امکان حذفش وجود نداره

اینو توی متن تاپیک هم گفتم

شاید بادقت نخوندی وگرنه واضح نوشتم

چون میان فکراشون رو بیان میکنن و به من میگن

میان بیان میکنن نمیان بگن توهم همینجوری باش

هرکس میتونه هر تفکری داشته باشه و بیان کنه

تا زمانی ک چیزیو ب شما اجبار نکرده به شما هیچ ربطی نداره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
میان بیان میکنن نمیان بگن توهم همینجوری باشهرکس میتونه هر تفکری داشته باشه و بیان کنهتا زمانی ک چیزی ...

اره منم نگفتم چه جوری باش!! 

منم صرفا نظرم رو اومدم بیان کردم و به کسی اجبار نکردم پس به شما ربطی نداره