2777
2789
عنوان

دوستم احساس دختر بودن نداره

153 بازدید | 20 پست

سلام این تاپیک رو به درخواست دوستم زدم ممنون میشم راهنماییش کنید ۱۷ سالشه مو های پسرونه و لباس های پسرونه میپوشه اخلاقش پسرونه‌ست از بچگی به سمت دخترا میرفته و به دخترا حس داره البته از بچگی هم دورش پسر زیاد بوده و هست و علاقه ایی به دختر بودن نداره و میخواد پسر باشه میگه نمیتونه تصور کنه تو آینده دوست دختر،زن،مادر کسی باشه و میترسه به خانوادش بگه به نظرتون ترنسه و باید تغییر جنسیت بده؟

هنوز توی سن بلوغه و به خاطر نوسانات هورمونی اینطوری شده .

با یه روانپزشک صحبت کنه ولی نه احتمالا بعد بلوغ درست بشه همه چیز

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرچه سریعتر باید به خانوادش بگه توسط مشاور، روانشناس بهتره بگن

نمیتونه به مادرش گفته و واکنش منفی نشون دادن مجبورش کردن لباس دخترونه بپوشه و کتکش زده حتی نمیتونه بره پیش روان پزشک

سلام من خودم اخلاقم مردونست ولی بقیه چیزها نه خوب دوستون مشخصه چه مدلی هستن

میترسه میگه خودشم نمیدونه دختره یا پسر ولی اصلا دلش نمیخواسته دختر باشه هم بچگی هم الان🙁

شرایطشو نداره راه دیگه ایی نیست بفهمه ت.رنس هست یا نه؟

مشاوره تلفنی بگیره از روانشناس یا بره حضوری ولی صد درصدیش ازمایش هورمونیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

میدونم عزیزم توایران هنوز جا نیوفتاده ولی آخرش چی باید بگه وتمام خودشم کم اذیت کنه

نمیشه همینطوری باشه یعنی پسرونه رفتار کنه و بپوشه موهاشو کوتاه نگه داره ولی تغییر جنسیت نده؟