2777
2789

بچه ها من لبه پنجره برای پرنده ها غذا میریزم. مدیر ساختمون شاکی شده بود که پرنده ها پا میزنن و برنج و خورده نون ها یکمش میریزه توی حیاط ساختمون و همسایه ها شاکی شدن. منم بابام گفت بیخیال شو و دیگه غذا نده بهشون. من گفتم خب بعضی روزا غذا میدم و بلافاصله بعد از اینکه پرنده ها خوردن و رفتن، میرم توی حیاط با دستکش یه بار مصرف خورده برنج هارو جمع میکنم خودم. حالا بابام ناراحت شده میگه زشته دوربین ها هست و بعدا بقیه میبینن رفتی خم شدی اشغال جمع کردی. کلا نریز بجای اینکارا. ولی خب پرنده ها میان هر روز میزنن به شیشه و منتظرن. بنظرتون بریزم و بعد بخوام اضافه هاشو تمیز جمع کنم واقعا زشته؟  من زشتی نمبینم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آشغالا رو نمیدونم زشتی اصلی وقتیه که کنه بزنه و همسایه‌ها شکایت کنن و مجبور بشید واحدی بیست سی تومن هزینه سم پاشی بدید و احتمالا از اون خونه برید😶

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

جارو کن خب به جای اینکه خم شی برداری با جارو از این دسته بلندا بعد دوباره همونو بریز برای پرنده ها ولی خرده نون فک کنم پرنده باد میکنه اگه بخوره

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

کار زشتی نیست ولی این روند، همیشه نمیتونه ادامه پیدا بکنه تراس داشتید بازم میتونستید این کارو تو ترا ...

قبلا هر روز میریختم الان خیلی کمتر شده. و خب تا هوا سرده و غذا نیست میریزم. تابستون و بعد از عید که گل ها و حشرات میان خودشون غذا پیدا میکنن

جارو کن خب به جای اینکه خم شی برداری با جارو از این دسته بلندا بعد دوباره همونو بریز برای پرنده ها و ...

بیشتر برنج میریزم همیشه. هرزگاهی برنج و نون رو قاطی میکنم اگر برنج کم باشه اونم خیلی کم پیش میاد. نون خالی نمیریزم اصلا. بعد خورده نون هارو اول میخیسونم و بعد با برنج قاطی میکنم. دسته جارو بلند قدیمیا اگر منظورته ما نداریم اصلا و من بلند نیستم اینجوری جارو کنم. مقدارشم خیلی کم میریزه و پراکنده نیست راحت جمع میشه با دست. همسایه ها با ما لج کردن کلا. بخاطر یه سری مسائل که قبلا داشتیم

من گندم میدم همشو می‌خورن .بدون ریخت و داشت.

فقط جلو پنجره خودمون جیش میذارن. و کثیف...

هوا خوب بشه خودشون غذا پیدا میکنن نمی خواد دیگه.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
آشغالا رو نمیدونم زشتی اصلی وقتیه که کنه بزنه و همسایه‌ها شکایت کنن و مجبور بشید واحدی بیست سی تومن ...

عزیزم 😂😂😂 نهایت ده تا دونه خورده برنج میریزه، که اونم اگر من غذا ندم، ده تا دونه اشغال روی زمین پیدا میشه.. 

مدیر ساختمون سر مسائل دیگه با ما لج داره و اینجا همه مستاجرن بجز ما و خود مدیر ساختمون. اونا باید برن نه ما

من گندم میدم همشو می‌خورن .بدون ریخت و داشت.فقط جلو پنجره خودمون جیش میذارن. و کثیف... هوا خوب بشه خ ...

مال ما هیچ کثیفی ندارن همیشه تمیزه تمیزه

چون خیلی نمیشینن. میخورن و سریع میرن

بیشتر برنج میریزم همیشه. هرزگاهی برنج و نون رو قاطی میکنم اگر برنج کم باشه اونم خیلی کم پیش میاد. نو ...

آره بعضیا لج میکنن متاسفانه دنبال بهانه هستن

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃