2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

11898 بازدید | 206 پست

شوهرم کادر درمانه از روز اولی که سرباز بود تک بیمارستان و کرونا بود و داشت برای امتحان درس میخوند کنارش بودم که چقدر سختی کشید تا قبول شد، بعدش شد سال یک و همش کشیک بود و کلی بهش زور میگفتن و اذیتش میکردن و شیفت اضافه بهش میدادن و ... تا الان که شنبه اولین روز چیفی یا ارشد بودنشه و الان ارشد بیمارستان میشه و خودش مستقل جراحی‌های بزرگ انجام میده.

دوست دارم براش کیک یا کادو بگیرم.

بعد یه چیزیم بگم مثل مامانا که قربون صدقه دست و پای بلورین بچشون میرن منم ذوق شوهرم رو دارم چون اولین نفر هم چیفش کردن بین همکلاسیاش معمولا کسی رو اوا چیف میکنن که بهش اطمینان دارن که کارش از همه بهتره.

حالا به نظرتون شنبه شبش برگشت خونه یه شله جشن بگیرم با کیک و کادو. یا عصرش کیک‌ببرم بیمارستان به یاد روزهای اول تخصصش که میرفتم بیمارستان دیدنش؟

و اینکه کادو چی بخرم به یاد ماندنی باشه.

عکس اولین جراحیش رو دارم یه چیزی به ذهنم رسید که بدم اکشن فیگورش کنن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

یه چیزیم فهمیدم که هرچقدر دلخور باشم ازش ولی نهایتا از کوچکترین پیشرفتاش تا حد مرگ ذوق میکنم حتی بیشتر از پیشرفت خودم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پزشکه؟

بله

بیشتر ببینید
خودمم جزو کادر درمانم کیک و اینا نبر بیمارستان همکارا مسخره میکنن اومد خونه با هم جشن بگیرین چون خود ...

نه که ببرم داخل بیمارستان با ماشین ببرم بیمارستان اونم بیاد تو ماشین جشن بگیریم.

بیشتر ببینید
رزیدنت سال دو چطوری مستقل جراحی میکنه ؟

کی گفتم سال دوعه گفتم چیف شده یعنی سال اخر. شوهرم سال پنجه

بیشتر ببینید