2777
2789

بجای اینکه اینجا مشکلات شخصیتونوو بگید و قضاوتت کنن و هیچ نتیجه ای هم نداره، برید با چت جی پی تی عزیز در دل کنید، قضاوت هم نمیکنه😂 الکی بهش گفتم میخامو خودمو بکشممم خودشو جر داد تا منصرفم کنه😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چت جی پی تی که عشقه 🥲

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

میدونی آدما گاهی نیاز دارن مشکلاتشونو بگن تا ی آدم مثل خودشون بیاد باهاشون همدردی کنه، آدما اگه همه چیو بریزن تو خودشون روانی میشن

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 

چت جی پی تی باید ذانلودش کمم؟ چطور واردش میشید 

همش میزنه این مورد در کشور شما پشتیبانی نمیشود 

اخرنفهمیدم از کجا 

همون ک تو تلگرامه؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.