2777
2789
عنوان

خیلییی خوشگلهههه

174 بازدید | 16 پست

دوستان فکر کنین من الان ی پول گنده دارم

آیا جایی هست مثلا برم صورتمو بکوبند از نو بسازن که خیلییی خوشگل بشم؟😂🤦‍♀️

دیدین کسی معمولی باشه و زیاد نقصی نداشته باشه ولی بعد عمل های زیبایی  خیلییی خوشگل شده باشه؟؟

واسه اینکه پوستم مثل آینه بشه چه کارایی کنم؟

و اینکه چه جوری میشه فرم صورت رو تغییر داد؟

هرکی بگه از ته دل دعاش می کنم🥲

نگید اعتماد به نفس نداری و فلان آره ندارم چی کار کنم😬

بی نشان...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چیزی که خیلی تغییر میکنی واسه خوشگل شدن پوست و صورت برو مزوتراپی و مزو ژل صورت خیلی طبیعی و خوشکله ولی هزینش بیشتره بعدشم بینیتو یجای قشنگ عمل کن و اینکه لب هاتم سانترال لب کن بشدت نچرال و خوشگله و شبیه این ژلی ها هم نیست 

روتین پوستی برای پوستت

❤شُکراًلِلَّه و اَلحَمدُلِلَّه❤                                       ❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان❤                     ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤((می گریم بی امان ، مثل ابر بهار ، ای مهر بی کران ، الغوث و الامان ،سرگردانم من و،از ره جامانده ام-رحمی ای مهربان-مولاصاحب زمان ))😭💔

بیشتر ببینید
یعنی بهترین کشور اونجاست واسه عمل؟

اینو مطمئن نیستم ولی عکسای قبل و بعد عکل میبینی انگار دو تا آدم متفاوتو میبینی 

ولی محصولات مراقبت پوستی اصلش همونجاست کوزارکس های اصلی سنتلا های اصلی همش

اگه خیلی پول داری براش بنظرم اصلا اینجاها عمل نکن خیلی مصنوعی میشه برو کشورای دیگه

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد.