2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر حسودن 🤨😐😂همش الکی و دروغ میگن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

خب عشقم دارن نظرشون رو میگن حسادت چی آخه هرکس داره نظرشو میگه حسوده؟ منم قبول دارم نه تنها دندون پزشک بلکه کلا دکترهای مرد رو کارشون بیشتر قبول دارم، البته این به معنی نیست که بگم زنا پزشک بد هستنا!!! برای من دکتر مرد بهتر بوده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ربطی نداره .ولی من دیدم اعتماد ب پزشک قلب خانم ندارن

از خودم میگم لابد 

خب دیدم دیگه 

چیو ربط نداره عزیزم

تو عصر جاهلیت موندیم

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

دندون پزشک زن رو بخاطر این میگن که زنا به اندازه مردا زور ندارن برای کشیدن دندون

عزیزم اولا که دندون کشیدن قلق داره بعدشم من به وفور دیدم که کار ترمیمی و کار زیبایی و حتی غیره دندون پزشکای زن خیلی بهتر از مرداس

حسود واقعا تاسف دارهبه جای حمایت از همجنس خودشون دشمنی میکنن باهاش

حسود نیستن احمق و عقب افتاده ان هنوز تو قرون وسطی و عصر جاهلیت گیر کردن

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

😐😐😐🤦🏼‍♀️

عزیز دلم من نمیگم کار دکتر شما خوب نیست یا کار دکتر زن خوب نیس

دلیلش رو گفتم که چرا میگن

وگرنه  مشخصه خانما محتاط ترن و تمیز تر کار میکنن

ولی چون باید دندون بکشن خیلی زور میخاد معمولا

الان زور شما از زور شوهرت بیشتره؟ 

همسر من همیشه میگه باید آدم دندونشو دست پزشک زن بسپره چون دقیق ومنظم وحساسترن .واقعا هم راست میگه هم ...

خیلی جالبه منم ب این دقت کردم مردا انگار سرسری کار میکنن ولی زنا با دقت و ریز بین هستن

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

خب عشقم دارن نظرشون رو میگن حسادت چی آخه هرکس داره نظرشو میگه حسوده؟ منم قبول دارم نه تنها دندون پزش ...

بستگی به مهارت شخص داره نه جنسیتش 

و اره اکثرا حسودن دیدم که میگم

نالا دندونپزشک ک من جای خانوم میرم  چون نمیخام یه دکتر مرد توحلقم باشه.. 

ولی خانوما متاسفانه اعصاب ندارن مهارت دارنا ولی اعصاب ندارن خانومای شاغل لطفا ب اعصابتون مسلط باشید ما زور نکردیم شما بیایید سرکار درسته حق دارید خستگی و زندگی شخصیتون هست  ولی بمامربوط نمیشه این مسائل کارتون واخلاقتونو درست کنید تاحقوق حلال وارد زندگیتون بشه برکت داشته باشه وگرنه همش میشه حق الناس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

حسود نیستن احمق و عقب افتاده ان هنوز تو قرون وسطی و عصر جاهلیت گیر کردن

قطعا همینطوره 

ببین زنداداش من رفت پیش دندون پزشک مرد بعد اومد نگاش کردم دیدم کارش افتضاحهه 

و همینطور مامانم ...

ولی خود مامانم دراومد گف پارسال که پیش فلانی رفته بودم خانوم بود بهتر از این مرده کار کرد 

عزیز دلم من نمیگم کار دکتر شما خوب نیست یا کار دکتر زن خوب نیسدلیلش رو گفتم که چرا میگنوگرنه مشخصه ...

عزیزم به زور نیستت....

به تجربه و علم که قلق دستش باشه

اون مقدار زورو همه دارند

کلی تخصص تو دندان پزشکیه هست که زور کمی هم احتیاج داره