2777
2789

چرا نسبت به دکتر زن

و دندن پزشک زن 

بیشترا گارد دارند 

بعد که میری تو بهر طرف میفهمی خودش هیچ کارست فقط دوست داره بزنه تو سر هم جنس خودش 

واقعا که خجالت داره

من الان ۳ساله دندون پزشکم زنه خیلیییم عالی کار میکنه واقعا هم من و هم مادرم راضی هستیم همیشه ازش

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یکی ک کیف میکنم 

دلم میخواد مثل اون باشم اما حسادت نمیکنم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

وای دقیقا خیلی بدم میاد اونسری هم داشتم ی پزشک خوب رو ب ی خانوم معرفی میکردم گفت نه نمیرم پیشش گفتم گفت چون زنه!

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

من کسیو ندیدم اینطوری باشه

همین الان تو ی تاپیکی داشتن همه میگفتن دندون پزشک زن بدرد نمیخوره

اول حسادته و دوم اینکه معمولا زنها تو یه جایگاه که هستن پدر مردمو درمیارن همه نه ولی اکثرا اینطوریه من بانک میرم باجه ای که کارمندش مرد باشه میرم چون زنا هزار تا ادا دارن امپول بچمو میخوام بزنم میدم مرده بزنه و خیلی جاهای دیگه اینجورین البته همه نه 

ربطی نداره .ولی من دیدم اعتماد ب پزشک قلب خانم ندارن

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
وای دقیقا خیلی بدم میاد اونسری هم داشتم ی پزشک خوب رو ب ی خانوم معرفی میکردم گفت نه نمیرم پیشش گفتم ...

حسود واقعا تاسف داره

به جای حمایت از همجنس خودشون دشمنی میکنن باهاش

دندون پزشک زن رو بخاطر این میگن که زنا به اندازه مردا زور ندارن برای کشیدن دندون

😐😐😐🤦🏼‍♀️