2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم کجایی میگه بتوچه قبرستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 117 پست
خوب شماهم عصبی شو ظرف بشکن،جیغ بزن ،ابرو ریزی کن یبار ک انجام بدی اونم عقب میشینه

ما روستایم عزیزم متاسفانه نمیشه از این رفتارا کرد میگه اگه ناراحتی هررری بیرون 

مامان دوتا گل دختر😍😍
فک کن 6ساعت ازش بی خبر باشی بعد بگی کجا بودی بگه قبرستون

دقیقاااااا چون عصبی شده میگم یه گو. هی میخوره 

یعنی بهت صد درصد تضمین میدم باور کن 

خیلی از این چیزا دیدم دور و اطرافم 

نمیتونی گوشیشو جک کنی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمن بشدددددت زرنگه

ن این خنگههههه 

زرنگه کنم ک بخوام کاری کنم فقط خدا میفهمه جز اون کسی بو نمیبره اما کلا راهم راسته از بچگی خطا نکردم چون انتخابم نبود و همیشه صادق بودم اما ی روز بخوام خطا کنم بلوک چجوری ردی نذارم

من شوهرم یه ساعت دیر کنه خون ب پا میکنم روانی میشم بخدا

منم ناراحت میشدم ولی فهمیدم بودنش منفعتش بیشتر از نبودنشه این بود خودمو زدم ب بی عاری و برگردوندمش خونه ...بلاخره خرید کی بکنه خرج کی بده ... من ک نهایت ۴۰سال دیگه تو این دنیام برام دیگه منفعت خودم مهمه

نه همیشه یه جایی میره 4یا5ساعت غیبش میزنه

به زبون خوش بگیرش، بگو عزیزم دلواپس میشم نگرانت میشم، تو هم قرار نیست به من جواب پس بدی که فقط قراره خیالم رو راحت کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
دقیقاااااا چون عصبی شده میگم یه گو. هی میخوره یعنی بهت صد درصد تضمین میدم باور کن خیلی از این چیزا د ...

نه انگشتشه 

می بینم داره چت میکنه 

فکرشو بکن من چی میکشم دیروز رفتم از دندونم عکس بگیریم درد داشتم اون داشت عکس میگرفت یواشکی که به طرفش بفرسته این کجاست 

من نسوزم من پیرنشم ازهرچیببی فک کنی عکس میگیره براش میفرسته

مامان دوتا گل دختر😍😍
واقعا پول داشته باشی خیلی خوبه انقدر منت نمی کشی

پارسال من حامله بودم، از همون سونوگرافی اول که دکتر گفت ممکنه بارداری نباشه و کیست باشه دعوای شوهرم با من دراومد که آره تو اشتباه کردی و حامله نیستی. بخاطر همین به لکه بینی و خونریزی که داشتم توجه نکردم و دکتر نرفتم. یه روز من نیم ساعت شایدم یه ساعت توو خونه گوشیمو خاموش کردم به همین بهونه شوهرم اومد گفت می‌خوام طلاقت بدم، اصلا توجهی به اینکه زنش بارداره نداشت، منم استرس و ترس شدید و گریه های شدید و التماس که تو رو خدا اینکارو نکن. یه مدت بعد که رفتم سونوگرافی گفت قلب بچه ایست کرده. شوهرم انداخت تقصیر من و مشکلات خونوادگیم.

منم ناراحت میشدم ولی فهمیدم بودنش منفعتش بیشتر از نبودنشه این بود خودمو زدم ب بی عاری و برگردوندمش خ ...

ن من واقعا برام سخته جسمش پیش من باشه  و دلش با کس دیگه 

چون من خودم اهل خیانت و...  این چیزا نیستم و نخواهم بود  بخاطر همین انتظار دارم مثل خودم باشه 

درسته ما هم خیلی دعوا میکنیم جر و بحث داریم ولی همینکه دلش باهام باشه واسم کافیه 

من دنبال هیچ منفعتی نیستم ب قول تو 40 سال عمر میکنیم  ولی دوس دارم زندگیم با عشق باشه ن بخاطر پول

ما روستا زندگی میکنم از صبح زود رفته شهر اومده یه چایی خورده بعدش هرچی از دهنش در اومده گفته الان خس ...

ی چیزی گفتی ک درجوابت هرچی از دهنش در اومده گفته...

ی مدت تصور کن ک هم خونست در حد همونی ک توی خونت داری خوب بخور خوب بپوش خونتو مثل گل نگه دار و هیچ گونه سوالی از کارش و کجا بودی و چیکار کردی و.... نکن

بزار اون فکر کنه تو ازش فاصله گرفتی

صورتت ب هیچ عنوان اخمو نباشه خیلی ببخشید نیشتم تا بنا گوش باز نباشه ی چهره کاملا معمولی

سلام کرد جواب بده چیزی خرید برای خونه با اینکه وظیفشه تشکر کن حتی اگه تو هم نگفته بودی بخر ی چیزی خریده بود مثلا بگو وای ممنون چقد خوب شدخریدی سیب زمینی نیاز داشتم ....

میاد خونه براش چایی و میوه ببر نپرس ازش میخوری یا ن

گفت نمیخوام دوباره جمع کن

ببین دوست خوبم خواهر خوبم انتظار اینکه ی هفته ای یا ی ماه ب نتیجه برسی رو نداشته باش

خیلی خیلی خیلی سخته عوض کردن روشت ولی ب لذت بعدش می ارزه