2777
2789

سلام

سال 89عقدکردیم دوسال بعدش ازدواج کردیم 

این حق منه باهام اینجوری صحبت کنه منی که تو این زندگی صدمو گذاشتم 

میگم به سلیطه بازی نزن چرا اینجوری جواب مو میدی میگه فکر کردی ازت میترسم من تاحالا به تو جواب پس دادم که این بار دومم باشه 

حیف از جوونیم حیف از بهترین سالهای زندگیم پیرم کرد 

خیلی دلم شکسته 

فقط اینارو اینجا گفتم که کسی رو ندارم درد دل کنم 

مامان دوتا گل دختر😍😍

قبلش دعوا کرده بودید؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سر لج ننداز

یکم بذار ب حال خودش باشه تا کم کم از لج بازی دست بر داره

بعد با سیاست مشکل تو حل کن

البته سخته

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

ول کن باید اصلا باهاشون حرف نزنی و سکوت کنی و سیاست بازی

من اصلا خرید عید نرفتم امروز زنگ زدم بیا خرید فردا پس فردا میخاد بره شهذستانشون منم میخاستم لباسو بهونه کنم