2777
2789

دو سالی دوست بودین بعد نامزدی بالاخره عقد میکنین شما تازه عروسین تازه عقد کردین اولین عید متاهلی هست و حالا هم رسم هست هم دوست دارین اولین عیدی رو بگیرین

شوهرتون یه شوهرخواهر داره که ادمیه که کمک کرده به خانوادشون و یه جورایی اون رو بابای خودش میدونه چون پدر نداره اون یه جورایی پدری کرده براش کار براش جور کرده وقتی تو تنگنا افتاده کمکش کرده (اینو گوشه ی ذهنتون نگه دارین باز راجبش میخام حرف بزنم )

با فرض اینکه میدونین طلای عقد نخریدن و بله برون چیزی نیاوردن و شب چله فقط یه کیسه تخمه و یه کیسه بادوم زمینی اورده بودن تو مناسبتای مختلف ابراز تنگی مالی میکنه

با این همه حال همین شوهر خواهر هی تو مخمصه خودشو میندازه انواع اقسام چکو میکشه تا دارییشو زیاد کنه و به علت سادگیش فقط درحال پول دادن و چک دادنه یه پوئن گیرش نمیاد و همیشه هم پا فشاری میکنع تصمیماش عملی بشه

شوهرتون برای کمک به اون با اینکه داره اکثر کارا و هزینه هارو خودش میکنه ولی به اسم شراکتی بیاد مبلغ پول سود رو به اون بده که خدای نکرده اون نیفته زندان به خاطر برگشت چکش

دقت کنین این وضعیت دائمیه چون همیشه در حال ضرر دادنه و فکر میکنه عقل کله ولی با این حساب هر سری چک میده و شوهر منم از لحاظ مالی کمکش میکنه

ولی خب هنوز شما همون دختر احساساتی هستین که از وقتی ازدواج کردین به احساساتتون توجهی نکرده دوست داشتین مثلا لباس عید میخریده یا  عیدی میداده بهتون اما نداده تا دامادشون یه وقتی زندان نیفته یا به اون یه به فامیلای دیگشون کمک مالی میکرده مثلا یکی دیگشون زن طلاق داده ولی اومدن ازین پول قرض کردن که زندان نیفته سر مهریه

خب شما به عنوان تازه عروس کوتاه میومدین یا عصبی میشدین یا چیکار میکردین برام سواله حتما جواب بدین❤️

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

قبلا هم تاپیک زدی در این مورد؟

اره ولی راجب دومادشون حس میکنم کم لطفی کردم ننوشتم که مثل پدر براش میمونه گفتم شاید نظرات فرق کنه سر همین حرف نظرات متفاوت تری بشنوم ک به حل مشکلم کمک بیشتری کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به عنوان تازه عروس کلاس های خانم کشوری رو شرکت میکردم تااصولی پیش برم. 

باورکن ابن چیزها سیاست میخواد که بهمون اموزش ندادن. 

سیاست به معنای کثیف که تو ذهن ها جاافتاده نیست. یعنی بلد باشی هم حمایت همسر رو بگیری هم حرفت براش سکه باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید

ازش بخواه هر ماه یه هزینه ای رو مخصوص خودت قرار بده 

با هم به توافق برسید 

با این بهونه که سرت شلوغه و می دونم دوست داری برای تازه عروس ت که با هزار آرزو اومده و برای چیزهای ساده آرزو به دل نمونه خودم خرید می کنم

درمورد شوهر خواهرش شوهرت از اينكه كمكش ميكنه نشون دهنده اينه كه نمك شناسه قدر دارنه 

به هر حال اينجايي كه الان هست بخاطر كمك اون بوده 

ولي بقيه راستش نه 

در هر حال عصبي ميشدم چون من هم حق دارم 

از طرفي شوهرتم به جورايي داره اداي دين ميكنه

باز خوبه خواهر شوهر تو برای زندان نیوفتادن از شما کمک میگیره

خواهرشوهر من که برای طلا خریدنش از ما پول میگیره

ببین شوهرت از لحاظ رفتار مالی خیلی شبیه شوهر منه

همیشه واسه من نداره اما واسه خانوادش داره اگه هم نداشته باشه به هر سختی که شده براشون جور میکنه

اما اگه من لباس نداشته باشم اگه طلا نداشته باشم حتی اگه چیزی نداشته باشم بخورم هیچ اشکالی نداره و فقط باید کنار بیام

هر اعتراضی هم نشونه درک نکردن خودم میشه در آخر

تنها نصیحتی که الان میتونم بهت بکنم اینه که کنار نیای

از بعضی از مردا فقط باید بخوای تا قدر بدونن

هرچی بیشتر کنار بیای بگی نداره گناه داره از اون طرف نیازهای مالی خودت بیشتر نادیده گرفته میشه

۱۷ سال از زندگیم میگذرهو ب نظر خودم دوتا اشکال بزرگ داشتم اول اینکه برای مشکلاتم پیش مشاور خوب نرفتم و گذاشتم کهنه و نهادینه شدن با برخوردای اشتباهم ....دوم اینکه فکر میکردم زمان؛ رفتارهای همیشگی شوهرم رو درست میکنه ...زمان خیلی چیزا رو حل میکنه خیلی چیزا رو بدتر 

پس نظرم اینه زمان رو از دست نده و حتما برو پیش کسی که تحصیلاتش در این زمینه ست ...مشاوران دادگستریها تا جایی که میدونم هزینه شون خیلی کمه و تجربه شون زیاد .تحقیق کن اونجا برو پیش مشاور 

ازش بخواه هر ماه یه هزینه ای رو مخصوص خودت قرار بده با هم به توافق برسید با این بهونه که سرت شلوغه و ...

اینکه یه چیزی یکی برات بخره غافلگیرت کنه بنظرم ارزشش خیلی بیشتره من هر چند ماه یه بار برای خودم مانتوی جنس خوب میخرم واقعا خوشحال نمیشم ولی اون مثلا یه جنسی که شاید اصلا نگاهشم نکنم و یک سوم قیمت مانتو ی منم نشه برام میخره ذوق میکنم میگم دمش گرم به فکرم بوده

ولی خب همه ی غافلگیریاش و خوبیاش برا قبل عقد بوده به بعد عقد راستیتش ازش راضی نیستم چون خرج یه اب معدنی من رو هم دیگه نمیده اونی که وقتی دوستش بودم تو همه ی کافه ها با هم دور زدیم

ناراحتی خودم را ابزار می کردم و به شوهرم می گفتم که ما دیگه متاهل هستیم و باید اولویت اول مالی زندگی خودمون باشه نه افراد دیگه .دست شوهر خواهرش درد نکنه اما کمک کردن دائمی هم چیز خوبی نیست ،درسته که بهش مدیون هستید اما این دلیل نمی شه که آدم خودش را فدا بکنه .

این تجربه ی ۱۵ سال زندگی متاهلی