2777
2789
عنوان

یه طلا فروش آشنا گفته

551 بازدید | 28 پست

فامیله دور حساب میشه 

گفته طلا میاد پایین تا فروردین اردیبهشت میشه تقریبا رو ۶ و خورده ای نزدیک ۷ اینا گرمی 

اون موقع موقع خرید هست 

بعدش باز می‌ره بالا 

تحلیل شما چیه چقدر می تونه صحت داشته باشه 

💪

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفت الان وقت خرید نیس بازار هیجانی بوده خیلی رفته بالا می خوان کنترل کنن دلار میاد پایین تر ی مقدار ...

صبر کنید انشالله ک بیاد🤣🤣🤣

دختر از دیروز تا حالا ۲۰۰ تومن گرون شده

منتظری یک میلیون ارزون بشه

گفت الان وقت خرید نیس بازار هیجانی بوده خیلی رفته بالا می خوان کنترل کنن دلار میاد پایین تر ی مقدار ...

اگر حقیقت داشته باشه صبر میکنم ۲ تومن پس انداز داشتم میخواستم سکه پارسیان بگیرم منتظر میشم ارزون بشه

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
اگر حقیقت داشته باشه صبر میکنم ۲ تومن پس انداز داشتم میخواستم سکه پارسیان بگیرم منتظر میشم ارزون بشه

نه منم نمی دونم حقیقت داشته باشه یا نه 

چون ربع رسیده بود به ۳۴۸۰۰ 

۵ ام ارزون تر شد ربع سکه شد ۳۳ 

امروز باز گرون شده ۳۳۹۰۰ شد 

💪

نموداری که پاییین هست نمودار تغییر قیمت طلا هست . 

اگه انقدر به حرفش اعتماد داری مقداری از پول ت رو طلا بخر  و بخش زیادیش رو کنار بزار تا پایین اومد بخری

...🥀🍂

اصلا مشخص نیست هیچی 

واقعا منم چیکار کنم می خواستم با عیدی بچه ام یکم براش خیلی من طلا بگیرم آدم می ترسه بگیره همینم از دست بده خدا نکرده 

💪