2777
2789
عنوان

کلاس نهم هستم می‌خوام ترک تحصیل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا فکر کردی ۲۰؟؟؟این دروغگو یه دختر بچه ۱۲ساله همرو اسکول کرده تو هر کدوم از تایپیک هاشو یه سنی ر ...

۱۶ سالمه نه ۱۸

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

واقعا فکر کردی ۲۰؟؟؟این دروغگو یه دختر بچه ۱۲ساله همرو اسکول کرده تو هر کدوم از تایپیک هاشو یه سنی ر ...

عهه😐😂

پس خاک تو سر من ک انقد زود باورم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
تایپیک های قبلیت چی میگه ؟؟؟کلاس نهم میشه ۱۵عزیزم

یه سال درس نخوندم متولد ۸۷ هستم 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

عهه😐😂پس خاک تو سر من ک انقد زود باورم

بزار عکس کارنامه رو میزارم اومد لایکت میکنم