2777
2789
عنوان

واقعا حالم از زندگی بهم میخوره

93 بازدید | 13 پست

از وقتی یادم میاد درگیر پرستاری از بیمار بودم 

چون تنها دختر بودم

چون خواهر دیگه ای نداشتم و بچه بزرگ بودم

حداقل اگه چنتا بودیم فشار کمتری رو تحمل میکردم 

مثل دیوونه ها شدم اینقدر غصه خوردم  اینقدر همیشه خونه موندم اینقدر ک به هيچ جا نرسیدم

چون همیشه میترسم ازشون دور بشم

چون من نباشم هیچکس نیست

اونایی ک بدونه بچه دارید فکر اینجاها رو هم کنید

اون بچه وقتی بزرگ شد نمیتونه اینقدر مسئولیت گردنش باشه

اگه بخاطر اعتقاداتم نبود قطعا خودکشی میکردم  و خودم رو از این دنیای کثیف نجات میدادم 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

خدا خواسته راضی باش به رضای خدا

راضی نیستم واقعا 

بین همه کسایی ک میشناسم از همشون بدبخت ترگ

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیگه حالم داره بهم میخوره تاپیک آخرم و ببین

شرایطم فرق داره ولی منم مثل تو به این فکر میکنم اگه چندتا بودیم همدم هم میشدیم 

منم مثل تو جرات ندارم تنهاشون بذارم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
منم بابام فوت شده بچه بزرگم زندگیم سخته احساسام غمگینه اما چ کنم خدایا شکرت

بله من دارم از اون داداشم هم پرستاری میکنم 

و دیگه یه وقتایی دعا میکنم بمیره 

اینقدر عصبی میشم😭

منم دیگه حالم داره بهم میخوره تاپیک آخرم و ببینشرایطم فرق داره ولی منم مثل تو به این فکر میکنم اگه چ ...

اونایی ک خواهر دارن یا خانواده حمایت گر دارن خیلی خوشبختن

من یکماه تنها بیمارستان بودم 

هیچ کسی براش مهم نبود

معلومه مهم نیست 

فقط خواهر و برادر هست که بهم کمک میکنن

اونایی ک خواهر دارن یا خانواده حمایت گر دارن خیلی خوشبختنمن یکماه تنها بیمارستان بودم هیچ کسی براش م ...

نه اتفاقا خواهر و برادر هم پشت هم نیستن 

من با اینکه اکثر وقتا از تک فرزندیم ناراحتم گاهی که چالش های فامیلامو میبینم خوشحال میشم که تک فرزندم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
نه اتفاقا خواهر و برادر هم پشت هم نیستن من با اینکه اکثر وقتا از تک فرزندیم ناراحتم گاهی که چالش های ...

فکر میکنی 

بازم تو شرایط بد پشت هم هستن 

حتی اگه رابطه خوبی نداشته باشن ظاهرا

بله من دارم از اون داداشم هم پرستاری میکنم و دیگه یه وقتایی دعا میکنم بمیره اینقدر عصبی میشم😭

هممون میمیریم زندگی کن اجباریه دیگه ... خیلی اجباریه اما من گاهی سرمو میندازم پایین و میرم فقط دیگه خدا بهمون رحم کنه

هممون میمیریم زندگی کن اجباریه دیگه ... خیلی اجباریه اما من گاهی سرمو میندازم پایین و میرم فقط دیگه ...

احساس میکنم بین میلیون ها آدم تنها موندم 😭