2777
2789
عنوان

چه آیه ای از قرآن دلت رو لرزونده🥺💘

| مشاهده متن کامل بحث + 19869 بازدید | 1119 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🟢 ای پيامبر!

به همسران و دخترانت و زنان مسلمانان سفارش كن كه با چادرها و روسرى‌هاى بلند، خود را كامل بپوشانند. اين براى آنكه آنان را به پاكدامنى بشناسند و اذيّتشان نكنند، بهتر است..

🔹️آیه ۵۹ سوره مبارکه احزاب

‌┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ویل للمطففین 

مثقال ذره خیرا یره و مثقال ذره شرا یره

و آیات پایانی سوره مبارکه حشر ( که می فرمایند اگر آیات قرآن را به کوه نازل می کردیم خشوع و فروتنی می کرد ... )

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

بچه ها تا بحث بحثِ قرآنه من یه مووضع میگم راهنماییم کنین خواهشا گیج شدم 

من ده ساله زبان درس میدم 

اما ادم مذهبی هستم و به شدت دوست دارم یه کاری برای قران انجام بدم ینی یه کار قرانی 

اما نمیدونم چی 

پیج زبانم رو ببندم بنظرتون؟  یا در کنارش یه کاری بکنم 

میشه همه نظر بدین

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
بیشتر ببینید

آیه های اخر سوره ی لقمان درباره ی صدای بلند گفته من همیشه صدام بلند بود و دعوا اینا می کردم با بقیه با مادر پدر خواهر برادر دوست معلم همه، تا این که یه ماه این سوره رو خوندم و معنیشم خوندم بعدش دیگه هربار میام صدامو بلند کنم این ایه تو سرم تکرار میشه، بلند ترین صدا صدای خران است

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ

هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند

اولین بار که خوندمش نتونستم خوندن قرآن رو ادامه بدم از بس بغض گرفتم و گریه کردم.❤️🤍💔خیلی خیلی با خوندنش آرامش پیدا میکنم بکگراند گوشیمه چندساله...

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...