2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه مسئله ی کوچیکی هم تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 43 پست
پروسه خواستگاری و اینها که عذاب بود بابام از همون اول محکم گفت نه و خیلی بد باهاشون برخورد کردبا شرط ...

چند سالشه بچه و رابطه شما باهاش چطوره؟ 

نقش دوست رو دارید؟ مادر؟ ویا از برقراری ارتباط باهاشون خوشتون نمیاد؟

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

چند سالشه بچه و رابطه شما باهاش چطوره؟ نقش دوست رو دارید؟ مادر؟ ویا از برقراری ارتباط باهاشون خوشتون ...

۶ سالشه

نه منو مامان صدا میزنه ، اوایل دوستش بودم و با کمک مشاور دیگه یواش یواش به عنوان مادرش منو پذیرفت

منم دوسش دارم 

انگار شوهرمه در اندازه ای کوچکتر و کیوت تر

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب گفتنش که دردی رو دوا نمی‌کرد! شما خودتون باید فاصله می‌گرفتید و ارتباط رو محدود میکردید

عزیزم اونجوری همه فکر میکنن خودت اخلاق نداری 

اتفاقا به نطر من باید بعضی مشکلات رو گفت حداقلش این بود مامانم دیگ کمتر مادرشوهرمو تحویل گرفت مادرشوهرمم ترسید دعوایی 0یزی بشه خیلی خودشو جمع کرد از وسط زندگی ما

من روزی ک به شوهرم گفتم شوهرم گفت چرا زودتر نگفتی اینا رو 0را همش میریختی تو خودت  اینجوری من فکر میکردم تو مشکل داری میخوای نسازی 

بعضی وقتا دلم میخواد بکوبم تو دهنش اینقدر بد دهن و بی‌منطقه تا خونه خودشونه شوهر رو عذاب میده تا پیش ...

منم یگاهی خیلی عصبی میشم الکی و نسبت ب همسرم سرد و بی حوصله میشم دست خودمم نیس نمیدونم مال چی هست انقد اخلاقم بد شده قبلنا با هرچیز کوچکی خودمو شاد نگه میداشتم الان انگاری هیچی خوشالم نمیکنه البته باردارم ولی قبلن هم همین بودم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

به شوهرم زنگ میزنه ۲۴ ساعته زنگ میزنها حالم بهم میخوره به شوهرمم میگم بسه وقدر ور میزنه میگه دلش میش ...

با شوهرت هماهنگ باشید تنها راهش جواب ندادن و اطلاعات ندادنه

این ادما حتی به بچه زنگ میزنن و امار میگیرن

منم یگاهی خیلی عصبی میشم الکی و نسبت ب همسرم سرد و بی حوصله میشم دست خودمم نیس نمیدونم مال چی هست ان ...

خب برو مشاوره عزیزم نذار بیشتر بشه

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید