2777
2789
عنوان

قانع کردن بعضیا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست
شما دونفرباعقایدکاملا متفاوتید نباید باهم بحث میکردید.

ایشون شروع کرد ول هم نمی‌کرد بخونید هست دیگه بعد هم زد تمسخر و توهین جالبه من جوابشو رو نمی‌دادم چندین بار باز ریپلای کرد هرکسی نظرش مخالف من بود ریپلای میکرد و مسخره میکرد بعد اومده اینجا حق به جانب تاپیک زده و گفته من شروع کردم 

نمونه هزار تاپیکی که اینجا زده میشه برعلیه دیگران از زاویه دید خودشون و قضاوت یک طرفه ‌‌‌‌‌‌‌....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من حرفم غیر منطقی نیس که قانعم کنه

هرکس میگه حق با منه .

مثلا تاپیکهای قبلیتون سکه میخواهید بخرید .

در حالی که من معتقدم سکه و سیاستهای اقتصادی همیشه مثل هم نیست .

شاید سکه مفتش هم ارزون هم بشود‌.

این را با دلایلی مهمی میگم .

من شدیدم معتقدم حق با منه .و منطقی هم میگم .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید .من هم راه دیگه دارم .

من بهشون تا یه حدودی حق میدم چون تا با چشات نبینی نمیتونی باور کنی ک جن وجود داره 

منم باور نداشتم تا جایی ک با چشام دیدم 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید