2777
2789
عنوان

بیاید خانما بگید کی باید اول بره خونه اون یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست

من برادرشوهرم بزرگه خواهرشوهرم بعدشه وشوهرخواهرشوهرم بازازاین دوتابزرگتره وهمیشه اول خواهرشوهرم میرن خونه برادرشوهرم بالاخره برادربزرگشه حالاهرچی شوهرشرم بزگرترباشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو از برادرت کوچکتری و برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

این بحث ها زمانی پیش میاد که رابطه خوبی باهم ندارید و دنبال بهانه هستید وگرنه لحظه شماری میکردید واسه رفتن به خونه همدیگه 

بنظرم اگه اینقدر میلی متری هست و از هم خوشتون نمیاد همون رفت و امد نداشته باشید اعصابتون راحته . 

چون الان اول و دوم رو هم مشخص کنید باز هر کدوم دنبال یه بهانه جدید خواهید بود 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

من هم وضعیت شمارو دارم با این تفاوت من از خواهر شوهرم بزرگترم ولی شوهر خواهر شوهرم از من و همسرم بزرگنرن اما همیشه اونا میان اول.

همسرشم خیلی متواضع و مهربونه.

ولی گمونم اکثر جاها اگر داماد بزرگتره برادر خانم باید بیاد اول چون دامادا خیلی حساسترن و بعدا لج میکنن

باید به سن آقایون توجه بشه و اون آقایی که کوچیکتره بره خونه آقای بزرگتر. چون مردا غروردارن باید احترام بزرگتره حفظ بشه. ربطی به این نداره که این خانم باید بره دیدن خانواده خودش، تنهاکه نمیخواد بره، باید باشوهرش بره دیگه، پس چون شوهرش از داداشش بزرگتره باید خانمه هم به احترام شوهرش توخونه بشینه تاداداشش اول بیاد

وای چقد نظرا متفاوت بودنمیدونم واقعا

عزیزم اگه برای شوهرت مهم نیست اول شما برین، چه فرقی میکنه آخه. ولی اگه میگه اونا کوچکترن حق داره. بهش احترام بزار و اوقات خودت وخانوادت رو تلخ نکن سر این چیزا. 

بالاخره که هردو باید برین خونه هم، حالا یاشما اول یااونا