2777
2789
عنوان

دلم میگیره از مامانم

127 بازدید | 10 پست

میدونم پر توقعیه...ما تو اوضاه مالی بدی گیر کردیم.الان دوماهه گوشت نخریدیم.مامانم هر سه هفته میره۶کیللو‌کوشت میخره من دریغ از یه تعارف که مثلا ناهار بیاین خونه ما...تو به ساختمونیم.یبارم بهش گفتم تو امشب سحر درست میکنی.گف نه من چه وظیفع ای دارم...دلم میگیره.من واقعا میمونم چی ذرست کنم بدون گوشت.رومم نمیشه دیگه به شوهرم بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قربون مادرم برم....هرچند که اذیتم کرده ولی بازم خیلی برام خوبه خیلی درک میکنه

منم برو خودم نمیارما.تموم خورشتام با سنکدونه.همشم میپرسه غذا چی ذاری...یبار بهشفتم چلو گوشت...اتفاقی اومد دید مرغه.هیچی نکف🤣

حق داریا. یعنی کاملااا حق داری.

اما از دید مادرت هم میبینم بهتون خونه داده اگه قرار باشه خوراکتون رو هم بده رسما شوهرت نقشی جز سربار بودن نداره. یعنی از دید اونم منطقیه پس ازش دلگیر نشو. انشالله اوضاع درست میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.