2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🥰🥰🥳🎉🎊

191 بازدید | 35 پست

خب من همیشه هفتم فروردین میام تاپیک میزنم و تولدمو به خودم یادآوری میکنم .‌ 

چقد سالها ب سرعت سپری میشه 

امیدوارم امسال از این بلاتکلیفی دربیام و به خواسته هام برسم 💜

فروردینی های مهر و ماه 🌝🌞 تولدتون مبارک 🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تولدت مبارک و ب یاد ماندنی،، بهترین ها نصیبت بشه موفق تر از قبل بشی امسالم سالت باشه❤️❤️❤️❤️🤍💐💐

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان.                     تا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۳دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.  ❤️ ص❤️

بیشتر ببینید
تولدت مبارک و ب یاد ماندنی،، بهترین ها نصیبت بشه موفق تر از قبل بشی امسالم سالت باشه❤️❤️❤️❤️🤍💐💐

فدای محبتت ❤️💜

ممنون از دعای خیرت ‌ همه رو برای خودتم خواهانم گلم 🤗

تولدت مبارک عزیزم💕

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید

تولدت مبارک بهترین ها واست اتفاق بیفته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تولدت مبارک باشه🥲

امیدوارم سال جدید زندگیت پر از شادی، سلامتی و کلی اتفاقای باحال و هیجان‌انگیز باشه🥳

امیدوارم به همه آرزوهات برسی و کلی خاطره قشنگ برات ثبت بشه 🥲🎀

Off

تولدت مبارک باشه🥲 امیدوارم سال جدید زندگیت پر از شادی، سلامتی و کلی اتفاقای باحال و هیجان‌انگیز باش ...

وای ممنونم از محبتت 💜❤️ دعاهای خیرت هزاران بار نصیب خودت گلم 🤗💋