2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق میدم، گری ت که تموم شد پاشو ببین کجای زندگیت خودتو دوس نداشتی و به خودت احترام نذاشتی؟ تو خاطرات بچگیت بگرد ببین کی تو اطرافیانت چیکار کرده که این جیزا تو وجودت اومده. میدا کن و ببخش. از قدمای کوچیک واسه خودت شروع کن.ببین چه اخلاقی داری که اولویتت خودت نیستی! رفع کن. درست میشه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
بگو اخه تو آدمی بخوای من حساب کنی یا نکنی بکش کنار باد بیاد

اول صبی شوهرای مردم قربون صدقه میرن اینم بیدارشده میگ تو روانی تو سن ۲۹سالگی زانو درد کمر درد 😔

حق میدم، گری ت که تموم شد پاشو ببین کجای زندگیت خودتو دوس نداشتی و به خودت احترام نذاشتی؟ تو خاطرات ...

میگ تو حمال خونه ای باید پاشیصبحونه بدی هرچی میگم دندون درد و زانو درد شبو نتونسم بخوابم میگ تو از اولشم مریض بودی چیز جدیدی نیس

میگ تو حمال خونه ای باید پاشیصبحونه بدی هرچی میگم دندون درد و زانو درد شبو نتونسم بخوابم میگ تو از ا ...

برو مشاوره. همسرت حالش خوش نیس

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
باهاش بد رفتاری کردی قبلا که اینجور میکنه؟

منخواب بودم گف پاشو بریم عید دیدنی من گفتم پس تو رخت خوابارو جمع کن من برم حاضر شم.گف گمشو بابا خیلی صبحونه دادی من واس تو رخت خوابام جمع کنم

میگ تو حمال خونه ای باید پاشیصبحونه بدی هرچی میگم دندون درد و زانو درد شبو نتونسم بخوابم میگ تو از ا ...

خب عزیزم به خودت برس

چرا گذاشتی دندون دردت به تعطیلات بکشه که شوهرتم زبونش انقدر دراز باشه؟

اخلاقش گنده ولی توام درست زندگی کن؛ محیط خونه شاد باشه

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی گلم

وسواس فکری داری و باید درمانش کنی تا هم خودت آسوده بشی هم اطرافیانت و هم زندگیت لذت بخش بشه.

عزت نفست بخاطر تحقیرهایی که توی کودکی یا از سمت والدین یا معلما شدی،پایین هستش و خودتو دوست نداری و در درونت جنگ هستش.توی سرت افکاری داری که خودتو سرزنش و تحقیر میکنی و حال درونیت با خودت اصلا خوب نیستش!

روی عزت نفست کار کن و از شر این افکار خلاص شو و زندگیتو نرمال کن.وقتی در درونت به صلح و آرامش برسی و خودتو دوست داشته باشی و ارزشمند با خودت رفتار کنی،انرزی درونیت بالا میره و رفتار دیگران هم باهات تغییر میکنه و باهات ارزشمند رفتار میکنن.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب عزیزم به خودت برسچرا گذاشتی دندون دردت به تعطیلات بکشه که شوهرتم زبونش انقدر دراز باشه؟اخلاقش گند ...

دندونم دوساله درد میکنه اونقد گفتم پول بده برم درس کنم گفت پول اضافیندارم بدم برو بکش منم از کشیدن میترسم مونده الانم همه دندونامو خراب کده