2777
2789
عنوان

یکی بهم گفت چرا پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست
بازاری

پس این صد درصد. حسود و احتمالا خودش ارزو همین پرستاری رو هم داشته اماذنیاورده کلا بعضی ادما هستن.  دوست دارن ب بقیه حس ناکافی بودن بدن و همیشه ناراحت شون کنن بگن اها فلان. چیز تو خوب نیست. انقد بهش گوش نده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستای من رتبه هاشون صد هزار شد رفتن دستیار دندونپزشک شدن الآنم حقوقشون ۶/۷ تومنه. ینی منم باید با ر ...

منم پرستاری ازاد تهران قبول شدم اخه بخدا قبولیش سخته چرا کسی نمیخواد قبول کنه🥲🙂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اقا اخه دستیار شدن که کاری نداره یه ماه دوره میبینی من انقد درس خوندم پرستاری قبول شدم🥲 خورد تو ذوق ...

کسی که با حرفاش قصد تحقیر داره از یجایی میسوزه بعد شما سر این ادم کوته بین بی عقل عقده ای ناراحتی؟

این جماعت همیشه حرفی برای زدن دارن 

یبارم همچین ادمی بمن گفت رشتت فلان چون چندین بار تکرار کرده بود این بار بهش گفتم اینکه حداقل جایگاهش از شغل شما بیشتر کافیه

چون تو این‌ دوره و زمونه کسی به تحصیل اهمیت نمیده همه تو فکر پولن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید
منم پرستاری ازاد تهران قبول شدم اخه بخدا قبولیش سخته چرا کسی نمیخواد قبول کنه🥲🙂

چون حسودن 

من دولتی علوم پزشکی تهران میخونم ترم آخرم با رتبه سه هزار قبول شدم بعد عموی گاوم میاد میگه مگه آپول زدنم دانشگاه رفتن میخواد ؟:/ 

امسال دختر خودش با ۱۵ هزار پشت کنکور موند🙃🙂

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

شیک ترین شغل برای دختر 

فقط کسایی که کنکور تحربی دادن میدونن پرستاری قبول شدن خیلی سخته 

ایشون حتما سواد اینو نداشتن که بدونن قبولی در رشته پرستاری چقدر زحمت می طلبه 

اتفاقا در آمد خیلی خوبی هم داره 

جای مهاجرت هم داره 

فقط یکم سخته و سنگین 

ولی می ارزه 

جایگاه اجتماعی خوبی هم داره 

دستیار دندانپزشک چیه😂🤣 

پرستاری که خیلی رشته خوبیه درسته خیلی سخته،ولی فکر نمیکنم با شرف تر از پرستاری که با این همه سختی به مردم خدمت میکنه باشع 

برا مهاجرت عالیه

بعدم یه چیزی،فردا تو مدرسه از بچت پرسیدن شغل مادرت چیه بگه پرستار روش یه حساب دیگه باز میکنن نسبت به بیکار!

ازطرفی قبولیش سخته چون متقاضی زیاد داره 

کلا مردم چرت زیاد میگن 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
چون حسودن من دولتی علوم پزشکی تهران میخونم ترم آخرم با رتبه سه هزار قبول شدم بعد عموی گاوم میاد میگه ...

ماشالا بهت عزیزم،تهران اونم دولتی کار هر کسی نیست،شما با این رتبه پزشکی شهر های دیگه هم قبول می‌شدین حتی

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید