2777
2789
ان شاءالله با توکل به خدا،خداوند یه فرزند صالح در خط امام زمان(عج) بهتون میده ناامید نشید از رحمت خد ...

خدا کریم و رحیم است ولی زندگی در بین مردم سختتته

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
کاش میدونستم خودمم،اما میدونم خیلی اینکارو دوست دارم

عشق داخل اسلام هم مقدسه مثل عشق بین امام علی(ع)و حضرت فاطمه زهرا(س)

و ازدواج هم سنت پیامبر(س)هست

درنتیجه عاشق شدن خیلی قشنگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهییخودت عاشق شدنو ترجیح میدی یا مجردی؟چرا؟

راستش بعد از فوت برادرم ، حس می‌کنم بخشی از احساساتم خاموش شده اما دارم کم‌کم یاد می‌گیرم که با این شرایط کنار بیام و به روش‌های دیگه‌ای عشق و زندگی رو تجربه کنم و وقتی اسباب‌بازی گرفتم رفتم پرورشگاه حس خیلی عالی بهم داد دلم میخواست جونم بدم تا خوشحال باشن 

من ۴۲ سالمه و مجردم

خبرنگارم، شغلم دوست ندارم اما جون سنم بالاست بخاطر آینده حفظش میکنم

گاهی گریه میکنم بخاطر تجردم، شغل خبرنگاری فرصت شاد بودنو ازم گرفته

اما میسازم و میسازم به امید روزی که شرایط بهتر بشه

خدا کریم و رحیم است ولی زندگی در بین مردم سختتته

دقیقا خدا کریم و رحیمه

دقیقا،مردم خیلی ظالم شدن

ان شاءالله با توکل به خدا امام زمان(عج)ظهور کنن و دنیا رنگ جدیدی به خودش بگیره✨💛

راستش بعد از فوت برادرم ، حس می‌کنم بخشی از احساساتم خاموش شده اما دارم کم‌کم یاد می‌گیرم که با این ...

الهی عزیزممممم

خدا خیرت بده کار خیلی خوبی کردی

خودت عاشق شدنو ترجیح میدی یا مجردی؟

رفاه و آسایش ترجیح،

میدم 

بدونم مجردی رفاه آسایش بیشتری دارم

یا متاهلی

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

۴۰ مجردم بخاطر بیماریهام ازدواجم غیرممکنه اگه سلامتی وپول داشتم غمی نداشتم الان سوای تنهایی بیماری وبی پولی هم باید به دوش بکشم فقط نگرانم که عمرم طولانی نباشه چون جوونیم این بوده پیری چی میخادباشه که مردنم هم دست خداست😐

۴۰ مجردم بخاطر بیماریهام ازدواجم غیرممکنه اگه سلامتی وپول داشتم غمی نداشتم الان سوای تنهایی بیماری و ...

عزیزم اگه دوست داری میشه بگی بیماریت چی بوده؟

البته اگه دوست داری

قصدم فضولی نیست

ان شاءالله با توکل به خدا وضعیتتم بهتر میشه