2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

13 نرمال ؟دو دوربینه؟بخرید به نظرم برای سنش گوشی خوبیه اگه بیشتر میتونید هزینه کنید پرو بگیرید

مامانم دیگه نمیزاره گفت یا سامسونگ خوب بگیر

یا ایفون ۱۲ یا ۱۳

قوی تر از دیروز💙🦋
مامانم دیگه نمیزاره گفت یا سامسونگ خوب بگیریا ایفون ۱۲ یا ۱۳

پس همون 13 بگیر اگه ایفون دوست داره 

اس 25 اولترا هم خوبه ولی ظاهر ایفون بیشتر به سن خواهرتون میخوره

ولی به امان خودش رها نکنید

خیلی کنترل کنید

سنش واقعا حساسه

Dermatologist

بذار ۱۴ سالش بشه آیفون ۱۴ بگیر براش🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامانییییی🥲😂

اکه جنبه ی گوشی داشتنو داره ، براش بخر

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
پس همون 13 بگیر اگه ایفون دوست داره اس 25 اولترا هم خوبه ولی ظاهر ایفون بیشتر به سن خواهرتون میخورهو ...

وای من عشق اولترا s۲۵ م ، لعنتی خیلی خوبن

🥲🥲

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
من ۱۵ سالم بود گرفتن واسمدوستاش همه گوشی های خوب دارنحس میکنم حسرت میشه واسشسعی میکنم آگاهش کنم بهش ...

نوجون و کنجکاو 

چرا پدر مادرتون نمیگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
نوجون و کنجکاو چرا پدر مادرتون نمیگیرن

مامان بابام بهم گفتن اصلا گوشی نگیرم مخالفن با داشتن گوشی بچه تو این سن ولی کلی نشستم به مامانم گفتم گناه داره بزار بگیرم واسش چیزی نگفت مطمئن نیستم اصلا میزاره

مامانم خودش طلا خرید واسه تولده ابجیم ولی گوشی نه

قوی تر از دیروز💙🦋
مامان بابام بهم گفتن اصلا گوشی نگیرم مخالفن با داشتن گوشی بچه تو این سن ولی کلی نشستم به مامانم گفتم ...

پس شما هم این اشتباه رو نکن ابدا 

من حتی با 15 سالگی هم مخالفم 13 که دیگه واقعا زوده ظلم نکن بهش طلا بخر بگو 15 سالت شد بفروش گوشی بخر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید