2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی پرحرفه خیلی

272 بازدید | 18 پست

حالا مهمونیا یه کلمه حرف نمیزنه .بهمه میگم شوهرم پر حرفه تعجب میکنن .یعنی صبح انقدر حرف میزنه یه خواب راحت ندارم.مثل پرنده ها که جیک جیک میکنن همونجوری حرف میزنه.یه کتاب نمیتونم بخونم یه فیلم ببینم خیلی معضله.کیا شوهرشون پر حرفه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خیلی خوبه که 

شوهر من کم حرفه میگه فقط بشین پیشم تکون نخور از بغلم ولی لال لال 

نه می‌ذاره پاشم کارامو کنم نه میذاره اصلا یه دقیقه برم یه جا چسبیده ولی هیچی حرف نمیزنه حوصله مو‌ سر میبره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

عزیزم حتما با شما راحته....من که امیدوارم یه همسر پر حرف قسمتم‌بشه...البته حرفای خوب بزنه..نه هر حرفی۰😄

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

والا خیلی خوبه که شوهر من کم حرفه میگه فقط بشین پیشم تکون نخور از بغلم ولی لال لال نه می‌ذاره پاشم ک ...

چه لوس تکون نخور😐ادم کار داره بیکار نیس .صبح تا شب بدون حرفی سخنی بیشنه چکار کنه