2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76346 بازدید | 1128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدترین اشتباه تحمل یه زندگی جهنمی بخاطر حرف مردمه..حالا ی چند روزی پشت سرت حرف می زنن بعدم میرن سراغ ...

چندبار قهر رفتم دوماه قبل یکم فقط فش دادنش کم شده و اینکه میگه هردوماه ی بار برو دیدن خانوادت دو روز بمونم 

فقط اینقد تغییر کرده ولی میگه عصبی بشم فش میدم کتک هم میزنم پس یعنی پشیمون نیست از رفتارش 

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

کارمندی ، حقوق داری ، طلاق بگیر برو قبل از اینکه کارت رو هم ازت بگیره و دیگه دستت به جایی بند نباشه ، تو این زندگی بمونی چند سال دیگه هزار جور درد و مرض جسمی از رفتار شوهرت میگیری ، اینقدر ذلیل و بدبخت نباش ، جداشو ، یه دختری هست تو فامیل ما شوهرش شبیه شوهر توعه به حدی داغون شده هم از نظر روانی هم جسمی که انگار نه انگار چند سال قبلش چه دختر شاد و پرانرژی ای بود. الان خانواده ش هر موقع میبیننش گریه میکنن براش از بس داغون شده ، خودت رو نجات بده فقط

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اون فکر میکنه شوهر چیه 🙄

اون زن زرنگی بود. شوهر رو اجیر خودش می‌کرد.میگفت یه شوهر باید درآمد بالایی داشته باشه. و کلا حرف من باشه.شوهراش هم خوب بودن. از ۲تاش جداشد.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

استارتر ازدواج هندونه سر بسته اس ادم نمیدونه طرف چجوری از آب درمیاد با رفتارای قبل ازدواجش اصلا نباید تصمیم بگیری اگه بد دله یه مدت تحمل کن کم گم خوب میشه لجشو درنیار و بساز 

ازدواج دومته بازم‌طلاق بگیری میگن حتما تو مشکل داری تحمل کن خواهر خوب میشه ان‌شالله

ممنون از همه عزیزانی که دلسوزانه راهنماییم کردن هرچی بگین حق دارین ناراحت نمیشم چون اشتباهات بزرگی کردم ولی از بچگی جوری بارم آوردن که همش بفکر حرف مردم باشه و اینم درمان میکنم رشد میکنم شخصیتم رو دوباره ترمیم میکنم به این آدم به اصطلاح شوهر هم دوماه بعد ی فرصت میدم حرف میزنم یا قبول میکنه عوض میشه یا هم تموم میشه. دیگه غیر این نمیتونم من ناجی و شفا دهنده نیستم که یه عمر بسوزم به امید اینکه ‌(شاید) چهل سال بعد طرفم رفتارش بهتر شد چهل سال بعد شاید خانوادم زنده نباشن اون موقع برام ارزش نداره