2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76347 بازدید | 1128 پست
خداروشکر این برا دوستم جواب دادببین شوهرش وحشتناک بداخلاق و بددهن بود. چن بار دست رو بابای دوستم بلن ...

برا دوستت جواب داده اونوقت برا همه نسخه میپیچی ؟.کم نشنیدیم زن و شوهرهایی ک کارشون ب ضرب و شتم و ناقص شدن و حتی کشته شدن زن و یا اقوام زن ختم شده ...شما نمیتونی برا همه یه نسخه بپیچی 

برای همینه که به دوستی قبل ازدواج معتقدم زمان کافی بهت میده که طرف رو بشناسی و اگه بخوای جدا شی کمتر ...

دقیقا" یکی قرار بود سنتی خواستگاریم بیاد، گفتم باید چند جلسه با هم بریم بیرون. جلسه دوم که یه کم یخش وا شد، گفتم نظرتون راجع به پوشش من چیه؟ گفت اگه ناراحت نمیشید باید بگم مث زنای خراب لباس پوشیدی!!! حالا چون بوت من بلند بود اینجوری گفت. همونجا کنسل کردم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر شما احتمالا بااین فکر ک شما ازدواج دومته وهررررربلایی سرت بیاره نمیتونی بری و تحمل میکنی باهاتون ازدواج کرده  ب عبارتی خودش میدونسته چ اخلاق گوهی داره. ادما طلاق میگیرن ک ارامش داشته باشن این ازدواج دوم خداوکیلی چیه... اگر بچه نداری ب نظرم کات کن و دیگ ازدواج نکن.. شاغلی پول درمیاری شوهر واسه چیته..

چرا با این وضعیت دو دلی؟

چیزی که تعریف کردی طلاق گرفتن چیزی جز خیر برای تو نداره

یه مزیت یا خوبی برا موندن با این ادم میتونی بگی؟

حتی عشقی هم این وسط نیست

عشق احترام و اعتماد رو تعریف میکنه

وقتی حقوقت هم برای خودت نیس

ترس از دست دادن چی تورو منصرف از طلاق میکنه؟

یه روز که میبردت سر کار وسایل ضروری رو تو کیف سر کارت بذار همونو مستقیم برو شهر خودت

مطمئن باش مجرد بودن نه تنها بد نیست

بلکه احترام و عزت داره

دیگه هم با غلط کردن و عذرخواهی هاش کوتاه نیا

مرگ یه بار شیون هم یه بار

پسر عموم همین علایم داشت دکتر گفت پارانوییده زنش تو عقد فرار کرد دومی و گرف اونم تو عقد فرار کرد

عزیزم بعضی اوقات ملت ماه ها یا سال ها زیر نظر تراپیست و پزشکن که اختلالاتشون تشخیص داده بشه 

شما نمیتونی به همین سادگی مسئله پسرعموتو به دیگران تعمیم بدی

کار ایشون از اولین راهکار گذشته،شوهری که دست بزن داره ،زورگوعه،خونوادش بد دهنن،شکاکه،فحاشه،خونواده ب ...

من نگفتم بسوزه و بسازه

فقط متن اولشو خونده بودم 

گفتم ببرش مشاور اگر درست نشد اونوخ جداشو

اونم به درد نمیخوره کسیکه خیانت کنه بازم میکنه

تو نی نی سایت معمولا میگن با کتک کنار بیاین با فحش کنار بیاین با ... و هم کنار بیاین

خیانتم ببخشین ته تهش ی زگیلی ایدزی چیزی میگیرین دیگه حالا چیه مگه😶

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
شوهرم و من همکار هستیم ولی محل کارمون متفاوت هست نمیتونم بگم شناخته میشم. نه به دوربین ادارت دسترسی ...

عزیز من     تو فقط   یبار  زندگی میکنی    یبار  ب دنیا میایی      لطفا  نزار  این موجود  باعث  بشه  اشکات  سرازیر‌  شه   لطفا   تا دیر  نشده  و بچه ای  نیومده   خودتو  از این  زندگی  نجات  بوده  ...  بخدا  هیچی  بهتراز  مجرد  بودن  نیست  ‌     برو شهر خودت   برو تو  خونه ی خودت   واسه خونت    وسایل های  خوشگل بخر   همونجا زندگی کن   دوس پیدا کن    عشقو حال کن    

دیگه باید چیکارت کنه تا برای جدایی جدی باشی ؟! 

اگه شغل و پول نداشتی خانواده حامی نداشتی بحث جدا بود وقتی داری چرا تحمل ؟چرا سازش؟ 

نر چیه که این مدلیشو ادم بخواد تحمل کنه پرتش کن  ور دل ننه خرابش 

ماشین خودشه دوست نداشته بده این دیگه فشاری شدن نداره 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید