2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا بهش بگو ،یادته چقدر صدات زدم تا پای ضریحت آوردم ،به جوادت قسم اونی که میخوام بشه(:

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

تو رو خدا امام رضا کمکم کن بینیم خوب شه حالا ک عملش کردم و سختیاشو کشیدم خوشگل شه🥲

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

الهی عزیزم 😍سلام زیارت قبول 

برا سلامتی من و دخترم و شوهرم دعا کن ، به امام رضا جونم بگو مارو دعوت کنه بیاییم پابوسشون

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
چشششششم حتمنهیچی بالاتر از آرامش نیست

زیارت قبول گلم.

اقاجان دوسال پیش اومدم پابوست گل دخترمو بهم دادی بطلب امسالم بیام ازمستاجری خلاصم کنی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

التماس دعا 

اسی شاید تو دعا کردی و گرفت

بگو همسرمو سر به راه کنه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یاامام رضا فدات شم الهی آقاجان

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاللع که همه حاجت روا شن ماهم توبین اونها

یاامام رضا کمک کن همه مستاجرا خونه دار شن و یع ماشین بخریم

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻