2777
2789

تا ب امروز هزاران بار دعوامون شده.پریشب مامانم اینا میخواستن بیان عیدی ما زنگ زدن ما خونه بودیم اما میخواستیم بریم جای دیگه شوهرم گف بگو نیام ما میریم جای داداشم.دیشب هم بیرون بودیم زنگ زدن ک مامیایم. شوهرم گف با مامانم میریم خونه فلانی بگو ۱۰ دقیقا دیگه بیان.رفتیم ده دقیقه شد ۲۰ دقیقه.بعدش مامانم خبر دادم بیان خونمون.مامانم گف میایم.بعد ده دقیقه پیام داد فردا شب میایم.شوهرم صب کلی داد زد سرم رفتی خونه مامانت منت بزار بگو پرا نیومدین چرا ارزش قائل نشدین.

میگه خواهر ۱۵ سالت ازدواج کنه تو رو میزارن کنار بهت اهمیت نمیدن.گف اگ مامانت رو دوس داری بگو تموم کنیم.گف من داد نمیزنم میخوای ی جوری دادبزنم ک دست و پات رو گم کنی..واقعا میخوام تموم کنم دیگه نمیتونم با عصبی بودنش بسازم

دندونم خرابه میگه ب مامانت بگو وقتی اومدم تو رو گرفتم اون دندونت خراب بود..میگه چرا مامانت برات لباس نمیخره .مامان من برای دخترش لباس میخره!

میخوام برم خونه مامانم دیگه برنگردم نظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه اتفاق ک‌ما نمیتونیم نظر درستی بهت بدیدم عزیزم

مجموعه این سالهایی ک زندگی کردی و پیش بینیت از اینده زندگی با این اقا مهمه.

صرف این داستانی ک تعریف کردید نه ب نظر من نرو توی اکثر زندگی ها یمقدار دعوا ودلخوری هست باید ببینی روزهای خوش و نکات مثبت زندگیت ب این جنگ و دعواها میچربه یانه

میگفتی تو شوهرمی تو وظیفته دیه مجرد نیستم ک بخاد خانواده خرجم بده دندونم توباید درست کنی تو زن گرفتی اگه نداری مشکلی نی میخاه کار کنم نمیتونیم جدا شیم حوصله اعصاب خوردی ندارم هروز بخام بحث کنم

برو خونه بابات بشین ازش چشم زهر بگیر

بره خونه پدرش اون خوشحال میشه از اینکه خرج زنش بیفته پای اونا و خودش راحت میشینه به تفریح،یارو معطل پول لباسه میگه بگو مادرت بخره

یا دافع البلیات

بگو زر نزن مرتیکه حسود

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید