2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد ب نظرتون تموم کنم توروخدا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 75 پست
ب شوهرم گفتم یعنی تو میگی برم خونه مامانم سرش منت بزارم دعوا را بندازم؟ شوهرم گف چرا همش طرف مامانت ...

ببین نمی‌خواد قهر کنی بری خونه مامانت ولی هیچ جوره هم طرف مادرت و ول نکن بزار هر کاری میخواد کنه بشین خونت سرسنگین باش باهاش و نزار کلمه ای بی احترامی کنه به خانوادت

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ب شوهرم گفتم یعنی تو میگی برم خونه مامانم سرش منت بزارم دعوا را بندازم؟ شوهرم گف چرا همش طرف مامانت ...

حس میکنم ی دعوای سادس 

اگ مشکلتون فقط این موضوعه با حرف حلش کنید این ک بری و ب خونواده ها بکشه بحث خیلی کش و دنباله پیدا میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا هیچکدوم چشم دیدن خانواده زن رو ندارن 🤐اگه قصد جدایی نداری قهر نکن بچه که نیستی خونه بشین اتفاق ...

اووو. اینو نگفتم تازه میگه وقتی فامیل های خودت میان خودت رو گم میکنی درحالی ک بخدا همون چای و پذیرایی ک برای خونوادم میکنم برای فامیلای خودش هم میکنم... همون حرفایی ک پیش خونوادم میزنم اونجا هم میزنم

نخب ی بار زنگ زدن شوهرم گف میریم جای دیگه درحالی که هنوز خونه بودیم.بعدش روز بعد بیرون بودیم گف بیای ...

اینو توی تاپیکت جور دیگه گفتی 

ولی بگذریم مشکلش با خانوادت چیه؟ که انقدر بهانه میاره و دوری میکنه؟

اینو توی تاپیکت جور دیگه گفتی ولی بگذریم مشکلش با خانوادت چیه؟ که انقدر بهانه میاره و دوری میکنه؟

میگه چشمم ب پولشون نیس اما ب خدا همه ب خاطر پول هس دلش میخواد ی پول گنده بهش بدن.مثلا مریض بشم مامانم منو ببره دکتر .لباس رو خانوادم برام بخرن‌.خرید عید مانتو خریدم از مغازه اومدیم بیرون شروع کرد غرغر کردن چرا مامانت برآن لباس نمیخره میگه مامان من برای دخترش لباس میخره

اووو. اینو نگفتم تازه میگه وقتی فامیل های خودت میان خودت رو گم میکنی درحالی ک بخدا همون چای و پذیرای ...

عزیزم بخدا مردا اکثرا همینجوری هستن یه مسئله ساده انقد ارزش اعصاب خوردی نداره 

بقرآن حالیش نیس ی وضعیه ک نگو ار اول همینجوری بود پشت خانواده ام زر میزده فقط بگین برم یا نه..؟اعصاب ...

نه نرو عزیزم

این مسئله چیز مهمی نیست.

از این به بعد به مامانت اینا بگو خودم شرایطش باشه دعوتتون میکنم بیاین پیشمون.

من خیلی در جریان دقیق رابطه تو و همسرت نیستم ولی این مسئله اونقدر پررنگ نیست که بخوای تموم کنی...

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

مگه برای این حرفا آدمی می‌ره طلاق میگیره ؟

مگه اینکه مشکلتون خیلی عمیق تر از این حرفا باشه عزیزم 

چهارتا عید دیدنی  با حرف حل میشه 

ولی اگه ایشون مغز و روانشون خرابه ب تراپیست مراجعه کنید 

همینجوری الکی اسم طلاق رو ندارید ...‌‌

برای زندگیتون تلاش کنید ...‌

زندگی بعد طلاق هم سختی های خودشو داره ‌‌‌‌... 

البته بعضی طلاق ها هم شیرینه واقعا ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم بخدا مردا اکثرا همینجوری هستن یه مسئله ساده انقد ارزش اعصاب خوردی نداره

بخدا ندیدی چجوری صب سرم داد میزد ....چقد توهین می‌کرد ک تو نفهمی ....بهش میگفتم تو سر من داد میزنی میگف میخوای ی جوری داد بزنم ک دست و پات رو گم کنی