2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم چیکار کرد😑

410 بازدید | 26 پست

یک شهر دیگست و از شهر ما۱۶ساعت فاصله داره وضع مالیشم خیلی عالیه

هررررروقت میاد شهر ما خونه ما مادرم دعوتش میکنه و پذیرایی انچنانی ینی تو چهار سال ازدواجم تقریبا ۶الی۷بار دعوت شده

مادر من یکبار فقط رفته خونش اونم ۴سال پیش یک روز مونده و اومده

این تو چهار سال یکبارم دعوت نکرده فقط هر دفعه اومده گفته تروخدا یکبار بیاین شهر ما...حتی خانواده من تا نزدیک شهرشون رفتن هیچ نگفته

حالا امسال همگی به خانوادم رفتیم سفر یکجایی که یک ساعت با شهر اونا فاصلس اصلااااااا به روی خودش نیاورد..حالا ماکه نمیرفتیم ولی واقعا اون باید به رسم ادب تماس میگرفت تعارف میکرد

ما هفت روز توی اون شهر اقامت داشتیم اصلا حتی به منم که هر روز زنگ میزد امار میگرفت اصلا زنگ نزد 

تا دیروز که داشتیم برمیگشتیم زنگ زد به من گفت کجایین دارین برمیگردین بسلامتی؟😐

منم از قبل سال تحویل سردردم هنوز خوب نشدم(مثلا میخواست توجیه کنه)منم اصلا به روی خودم نیاوردم گفتم انشالله بهتر شین

ولی واقعا چقدر یک ادم میتونه بیشعور باشه دلم میخواد به شوهرم بگم حوصله ناراحتی بینمون ندارم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید تعارف میکرد تو مثلا عروسشونی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب دیگه نذار مامانت دعوتش کنه اگه شوهرت اعتراض کرد بگو چطور به مامان خودت اعتراض نکردی

دقیقا

ولی دلم میخواست شوهرم خودش بفهمه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
چیزی نگو به شوهرتگناه اون چیه مادرش اینجوریهاز الان به بعد به مادرت بگو کمتر عزت بذارن به مادرشوهرت

نمیدونم

دلم میخواست خودش بفهمه

جالبه ادعای با شعوری میکنه!

باید تعارف میکرد تو مثلا عروسشونی

حالا همیشه ام ادعای با شعوری میکنه

ارزش ناراحتی نداره عزیزم بیخیال

نمیتونم واقعا

فشاری شدم

حالا همیشه ام ادعای با شعوری میکنه

😐😐

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️