2777
2789
عنوان

خب بنظرتون الان من باید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
چی بگم عزیزم حداقل مدرکشو داری ی جایی بشینی میگی تحصیل کرده ای

منم همین فکرو میکردم رفتم خوندم الان اصلا اینطور نیست کسی کاری به اینا نداره این مال قدیم بود که مدرک مهم بود الان هنر مهمه که یه هنر کاربردی داشته باشی و قابل نمایش باشه مثل آرایشگری نقاشی خیاطی شیرینی پزی اینا خیلی جدیدا رو بورسه هر کدومو علاقه داری برو فنی حرفه ای کلاسشو و ادامش بده و کسب درآمد کن 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

خانوما ما یه گروه زدیم داریم همگی. مون باهم وزنمو نو کم میکنیم. با روش کالری شماری. خیلی اسونه و کنارهم اصلا سختی رواحساس نمیکنیم. هرکی یک درصد فکرمیکنه. نمیتونه بیاد باهم لاغرکنیم تلگرام این ایدیمه. faez789پیام بزارید اد میکنم🥰💪🏻

من+نی نی+باباش=❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فقط ب این علاقه دارم ب امید خدا ی روزی ی رشته تاپ علوم پزشکی بخونم تا الان بخاطر روحیه ام خوب نخو ...

دخترم شما تا به حال هرکاری کرده اید مهم نیست تما اگر از اتمرثز عزمتان را جزم کرده و حسابی درس بخوانید می توانید به امید خدا در رشته مورد علاقه تان قبول شوید عشق و علاقه به  شغل بسیار مهم است و باید حتکأ به شغل آینده تان علاقه مند باشید وگرنه در کارتان موفق نمی شوید به حرف کسی توجه نکنید فقط علاقه واقعی خود را دنبال کنید خواه پرستاری باشد یا پزشکی یا خیاطی هیچ فرقی ندارد مهم پشتکار و دانش و سخت کوشی تست که فقط در سایه  علاقه مندی  به شغل و رشته تحصیلی ممکن است 

موفق باشید 

زن یعنی زندگی 

دخترم شما تا به حال هرکاری کرده اید مهم نیست تما اگر از اتمرثز عزمتان را جزم کرده و حسابی درس بخوانی ...

میدونید اشتباه من اینه ک خجالت میکشم کسیو دوس دارم ک اونا تو ی خانواده تحصیلکرده و شاغل اما من هیچ کاری نکردم تو این سن موندم چی باید بگم تو مراسم خواستگاری 

هر بژی کورد ✌

میدونید اشتباه من اینه ک خجالت میکشم کسیو دوس دارم ک اونا تو ی خانواده تحصیلکرده و شاغل اما من هیچ ک ...

قربان صداقت شما 

عزیز دلم اگر  طرف مقابل شما آدم عاقل  و باشعوری باشد در خواستگاری اصلا دنبال مدرک شما نخواهد بود همین که کد بانویی عاقل و مهربان و نجیب باشید  برای خوشبختی خودش و صد پشتش کافیست  اگر هم شعور ندارد همان بهتر که همسر شما نباشد ! حالا مطمین هستید به خواستگاری می آیند ؟ قرار گذاشته اند ؟

زن یعنی زندگی 

قربان صداقت شما عزیز دلم اگر طرف مقابل شما آدم عاقل و باشعوری باشد در خواستگاری اصلا دنبال مدرک شم ...

خیلی ممنونم 

الهی بهترینها نصیب قلب پاکتون بشه 

آره ب امید خدا 

هر بژی کورد ✌

قربان صداقت شما عزیز دلم اگر طرف مقابل شما آدم عاقل و باشعوری باشد در خواستگاری اصلا دنبال مدرک شم ...

میشه لطف کنید بیاین تو تاپیک حالا باید چجوری ب خانوادم بگم فک کنم تاپیک ۵ یا ۶ تای قبلیم هست 

خیلی ممنونم ازت 💚

هر بژی کورد ✌