2777
2789
عنوان

دوست دارم بدبختی داداشم ببینم به زودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 57 پست
از کجا میدونی زنه چجوریه؟! از کجا میشناسیش؟!بعدم زندگیه خودشه که خواهر من یه مدت زندگی میکنه دید به ...

اره عزیزم درست میگی هر وقت داداشی بابایی کسی رفت سمت هرزه بزارید ادامه بده سرش خودش به سنگ میخوره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره عزیزم درست میگی هر وقت داداشی بابایی کسی رفت سمت هرزه بزارید ادامه بده سرش خودش به سنگ میخوره

شما که اسلامو قبول دارید چراع عاخه من قبولش ندارم ولی یه داستان میگن شاید اون زن یا مرد شب قبلش توبه کرده باشه و شما دارین تهمت میزنین بهش 

من داداشم حق انتخاب داره با عقل خودش ولی از ما میپرسه این خوبه یا نه براساس نظر کل خونواده میره جلو حتی بک نفرمونم راضی نباشه با سعی میکنه راضی کنه یا بیخیال میشه

شما که اسلامو قبول دارید چراع عاخه من قبولش ندارم ولی یه داستان میگن شاید اون زن یا مرد شب قبلش توبه ...

چیکا ر می کنید اینقد شانس تون از بچه خوبه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اونکه ارع هسته ولی نتونن بسازن راهکارش جداییه موندن و ساختن دوای درد نیس یه تجربه میشه براش فقط بچه ...

پس بحث این مارو هم نابود می کنن خدا از زمین برشون داره

یه درصد شاید اون دختره توبه کنه.میدونم خیلی برات سخته ولی چاره چیه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

چیکا ر می کنید اینقد شانس تون از بچه خوبه

داداشمو آبجیم میگه ازدواج نکن هی بهش میگه راجب سختیا و مشکلات خود ابجیمم ازدواج نمیکنه انقد ابجیم راجب هرچیزی بهش گفته الان ابجیم میگه نه فلان چیز خوب نیس شاید کمی لجاجت کنه ولی اول و عاخر حرف حرف ابجیمه

داداشمو آبجیم میگه ازدواج نکن هی بهش میگه راجب سختیا و مشکلات خود ابجیمم ازدواج نمیکنه انقد ابجیم را ...

خوشبحال خواهرت