تنبلی هم طبیعیه انسان ذاتا تمایل به ذخیره انرژی و بقا داره و موفق شدن و پیشرفت از جایی شروع میشه که شما حس بد و سختی اول کارو به جون میخری تا روی ریل پیشرفت بیافتی و بعدش آسون تر از اولش هست
اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همین الان شروع کن بدون اینکه فکر کنی تا هرچقدر توانت بود بخون ...وقتی تضمینی میگیری همون لحظه انجامش بده
اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
موبایلمو بردم فروختم و یه گوشی ساده گرفتم برای تماس و پیامک ، تلوزیون و رادیو رو هم جمع کردم ، هوس فیلم میکردم از ارشیو لپ تاپم میدیدم ، یعنی انقدررررررر وقت داشتم برای زندگی کردن خدا میدونه
ای خواهر راست میگیاما برای کل زندگی و بچه ها گوشی را میخواهم
میدونم عزیزم من اون موقع مجرد بودم شوهرم همیشه چسپیدهوبه تلوزیون الانم که موبایل برای بچه ها وسیله ضروریه ، ولی هرچی بگم از اون دوران کم گفتم شده یک روز اینکارو بکن روز تعطیلی وقتی که احتیاج نیست فکر کن واقعا نداریش ببین چجوریه