2777
2789
عنوان

خواستگارم حرفهای مثبت هجده میزد

638 بازدید | 31 پست

سلام خانوم ها، وقتتون بخیر باشه. من یه خواستگار داشتم که همش حرفهای جنسی میزد و من رو موذب میکرد. واقن اذیت میشدم و بیرون میرفتیم همش میخواست لمسم کنه. سر همین حرفهاش هم بهش گفتم موذب میشم، حرفمون شد و باهام قهر کرد. یک روز کامل نه زنگ زد و نه تماس داشت. روز دوم زنگ زد و من برنداشتم دیگه. بنظرتون تا چه میزان این رفتار و حرفها طبیعی عه و تا چقدر خواستگار حق داره پیش بره?  راهنماییم کنید ممنون میشم . مرسی

اصلا طبیعی نیست

چقدر هول بوده😐

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا هیچ حد 

قاطی کردن مردا دگ احترام خودشون رو تو خواستگاری هم نگه نمیدارن 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنیemtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

عزیزم کاملا درست رفتار کردی و ایشون به شدت هول تشریف داشتن

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

دوره آشنایی اصلا نباید حرف از رابطه ج بشه فقط سوال در این حد ک طرف گرم مزاجه یا سرد... باز برا تو خوب بوده... اونی ک ب من میگف قصدش ازدواجه. چن بار ب من گف خونمون هیشکی نیس بریم اونجا بجا پارک