2777
2789
عنوان

کاربری که امشب نفرین کردی همرو

569 بازدید | 42 پست

فقط میخوام بگم خدا نگذره از آدمی که با نفرین های بی پایه و اساسش این شکلی آخر شبی تن و بدن آدم رو میلرزونه

اگر نفرینی که کرد یه ذره حق من بود دلم نمیسوخت، ولی واقعا نمیدونم چی بگم متاسفم

امیدوارم به صلح با خودش برسه، و چون روزه هست و آدم معتقدی هست اینو میگم، حدیث داریم از امام صادق که نفرینی که به این شکل باشه به خود شخص برمیگرده

امیدوارم یه جایی به خودش بیاد....

من بابت حال بدی که امشب بهم داد نمیبخشمش، امیدوارم خدا بابت نفرینای الکیش ببخشدش و زندگیش رو سخت تر از این نکنه

نفرین ناحق بی برو برگشت به خود شخص برمیگرده،،

خودتو ناراحت نکن عزیزم

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظورت کاربر دریاست؟؟

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
ممنون از دلداریت عزیزم...من راضی نیستم به خودش هم برگردهکاش فقط اون حرفارو نمیزد

دیگه هرکی فهم و شعورش در یه حدیه، مهم اینه کسی با دعای امثال اینا به جایی نرسیده که حالا با نفریناشون بخواد یوقت مشکلی واسشون پیش بیاد به هرحال از همه نمیشه انتظار شعور داشت.

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
واقعا به نظرت من حقم بود اون نفرینارو بشنوم؟اگ من اشتباه کردم جدا برم حلالیت بگیرم ازش

نه این کار رو نکن بعد فکر می‌کنه کارش درست بوده بیشتر این نوع رفتار ها رو تکرار می‌کنه 

منم بعضی وقت ها میگم اینجا نباید حرف زد فقط باید بخونی لایک کنی بعضی ها میان می‌شورن میذارن کنار آدم رو الکی 

به هر حال مجازی هست لحن خوندن فرق داره سو تفاهم هم پیش میاد