2777
2789
عنوان

گوشی اندرویید اضافه دارم بدم شوهرم یا نه گوشی نوکیاش خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 50 پست
پسر 10سالم دوتا گوشی داره کنترلش نمیکنم چون میدونم تو این فازا نیس این سرچ کرده بود فیلم مستهجن

چرا دوتا گوشی داره پسرت🤔چه عجیب هستین..دلم سوخت برای شوهرت..باید اون فیلم نگاه کردن از سرش بیافته..چون گوشی اندروید و....همه دارن الان...

...
مگه میشه مرد اینقدر حساب ببره از آدم🤣🤣😂😂😂بچه اس مگه.اینجوری باهاش رفتار کنی میره قایمکی کارهای ...

باورکن این میبره آخه علاقه نداره مثلا من خودم 24ساعته تو گوشیم کل سزگرمیم همینه بعد چیزی از گوشی سر در نمیاره وابستگی نداره   سنش زیاده از من 42سالشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه قبلا تجربه داشتین استفاده درست نداره از گوشی ،برنامه باشگاه ورزشی  هفته ای چهارجلسه واستخر هفته ای یک مرتبه واسش فکرتون داشته باشین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
1انقدر کنترل گر نباش عیبه.. غرورش نابود شده انگار.. صمن همسرم گوشی داره ی بارم توشو نگشتم غرورشو نمی ...

آره کارم اشتباه بود چون هنوزم یادم میاد عصابم از دستش خورد میشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
باورکن این میبره آخه علاقه نداره مثلا من خودم 24ساعته تو گوشیم کل سزگرمیم همینه بعد چیزی از گوشی سر ...

پس ولش کن بذار به همین منوال پیش بره.چون خودشم علاقه ای نداره انگار..ولی در مورد چیزهای دیگه خیلی گیر نده بهش حداقل😁

...
آره کارم اشتباه بود چون هنوزم یادم میاد عصابم از دستش خورد میشه

گفتی فیلم بد میبینه قبلا؟؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
اگه قبلا تجربه داشتین استفاده درست نداره از گوشی ،برنامه باشگاه ورزشی هفته ای چهارجلسه واستخر هفته ...

دوتا بچه داره ساعت کاریش زیاده منم کاریش ندارم بعضیا هرچقدرم سرشون شلوغ باشه بازم کار خودشون میکنن 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

كاري ك فكر ميكني با گوشي ميخواد انجام بده

ميتونه جاي نگاه كردن بره انجام بده حتي روحت خبر دار نشه..

شوهرت مگه برد پيته؟ يا قصر داره و زير پاش پورشه داره

يا خودت مشكل خعصب داري ك اينقدر ميپاييش،

💕

دوتا بچه داره ساعت کاریش زیاده منم کاریش ندارم بعضیا هرچقدرم سرشون شلوغ باشه بازم کار خودشون میکنن

پس هفته ای دوجلسه بفرست استخر هر جلسه هم یکساعت میره استخر خیلی هم خوبه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اگه قبلا تجربه داشتین استفاده درست نداره از گوشی ،برنامه باشگاه ورزشی هفته ای چهارجلسه واستخر هفته ...

ببخشید ولی شمام استفاده درست نداری برا شمام باید یه برنامه بچینیم که اینجا نباشی 

کاربری سوم  
ینی هر کاری دلش خواست بکنه عیب نداره ولی غرورش نشکنه

من گفتم هرکای دلش خاست بکنه؟  منظورم من اینه وقتی مرد خوبیه کار اشتباهی نکرده چرا کنترل کنیم.. همیر خودم تاالان چیز بدی ازش ندیدم چرا کنترلش کنم آزارش بدم ک چی بشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

زشت نیست جلوی بقیه مردای فامیل از تکنولوژی به این کوچیکی محرومه؟ بعد چندسال دیگه پسرت پشمم حسابش نمیکنه پدری رو که از دنیا عقبه الان ده سالشه ولی ده سال دیگه هم فکر میکنی همین شکلی میمونه پسرت؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید