2777
2789
بگو مرسی

عاشقان ماه

آقای ملکه

افسانه ی خورشید و ماه

منشی کیم چشه؟

مافیای شیرین من

دختر پروروی من (اگر تا آخرشو با زیرنویس یا دوبله پیدا کردی به منم بگو)

سر آستین قرمز 

بازرس مخفی سلطنتی و جویی 

ازدواج ممنوع

چتر ملکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انتهای ماهعاشقانه پریزاد و عفریتعشق و رستگاریعشق ابدیالانم دارم رمز و راز مهتاب رو میبینم

عشق ابدی و عشق رستگاری ندیدم 

عشق درخت الهی حتما ببین لیست منم ببین اونا خیلی خوب بودن راستی بازیگر زشت باشه فیلم نگا نمیکنم😅😅 باید به دلم بشینه اون لیست همشون پسر دختر خوشگلن 

بیشترشو نگا کردم اون که زیرنویس نداره تو باروموی هس؟؟؟

نمیدونم من خودم توی نماشا دیدم ولی من خودم تا قسمت فکر کنم ۱۴  دیدم خیلی قشنگه نمیدونم الان زیرنویسش کامل اومده یا نه ولی اگر دیدی کلش زیرنویس داشت به منم بگو برم ادامشو ببینم 

عشق ابدی و عشق رستگاری ندیدم عشق درخت الهی حتما ببین لیست منم ببین اونا خیلی خوب بودن راستی بازیگر ز ...

وای دقیقا منم قیافه بازیگر رو دوست نداشته باشم نگاه نمیکنم

افسانه شن لی چند قسمت دیدم با قیافه ها ارتباط نگرفتم کنار گذاشتم

ولی عاشق دختر پسر فیلم انتهای ماه هستم دختره تو رمز و رتز مهتاب هم همونه که الان دارم میبینم قیافش دوست دارم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
عشق ابدی و عشق رستگاری ندیدم عشق درخت الهی حتما ببین لیست منم ببین اونا خیلی خوب بودن راستی بازیگر ز ...

باشه من پشت هم از این سبک ها میبینم کنار بقیه فیلم هام

یکی یکی چک میکنم میبینم ممنون

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

شعر عشق باستانی

با بازی شوکا

از وقتی اینو دیدم هیچ فیلمی جذبم نمیکنه

جواب ابلهان خاموشی است .  وقتی نمیتونی جواب بدی و حرف حق میشنوی مثل یک جانور نجیب گزارش میزنی😎😂    سلام فضول جون🤓    پشکل مغزا به دخترای بالای 35 میگن پیرزن.   پشکل مغزا به زنان خانه دار میگن مفت خور.در صورتی شوهر خودش مفت خور هست باید زنش کنارش کار کنه تا پیشرفت کنن.

بیشتر ببینید

عشق کهکشانی

آخرین جاودانه

این دوتا هم عالین

جواب ابلهان خاموشی است .  وقتی نمیتونی جواب بدی و حرف حق میشنوی مثل یک جانور نجیب گزارش میزنی😎😂    سلام فضول جون🤓    پشکل مغزا به دخترای بالای 35 میگن پیرزن.   پشکل مغزا به زنان خانه دار میگن مفت خور.در صورتی شوهر خودش مفت خور هست باید زنش کنارش کار کنه تا پیشرفت کنن.

بیشتر ببینید