2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری چطوری برگزار میشع

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا هدعتون چیه چرا وقت اونا رو میگیرید از اول با پسر برید دگ

والا ما بعضی جاها خودمون میخواستیم پسرو ببریم خانواده دختر میگفتن نه اولش خودتون بیاد😂

فرهنگ ها متفاوته توهین نکنیم.. 💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
بدون حجاب ببینن که چی بشه ؟ چیو میخوان ثابت شه بهشون میشه بگید

جبهه نگیر حرف یه عمر زندگی پسندین ظاهر اولین قدم یه خواستگاری 

تو ایران چون حجاب دارن این کار توسط بانوان انجام میشه 

مرد هم چون حجاب نداره دختر میتونه ظاهرش ببینه و بپسنده

پسندیدن ظاهر اولین قدم در خواستگاریه مخصوصا برای افراد مقید 

عروس تو حجاب داره مادر و خواهر داماد عروس رو میبینن و به داماد میگن 

داماد هم که حجاب نداره عروس میبینتش و میپسندتش

دید زدن کلمه اشتباهی برای این امر پسرها و همچنین دخترها ملاکهای ظاهری دارن برای خودشون

یا مثلا پسره به مامانش میگه هیکلش فلان جور بود قبول نکن 

فککن مادر پسره بره ببینه مثلا دختره چاقه زیاد لاغره یا یه جاییش کوچک بزرگه بعد میره ب پسره میگه ؟ بعد پسره انقد رو داره ب مادرش بگه ؟ بعد مادرش انقدر بی حیا ک بره اندام دختر مردمو به پسرش توضیح بده ؟ هر حور فک میکنم با عقل جور در نمیاد 

یا مثلا پسره به مامانش میگه هیکلش فلان جور بود قبول نکن فککن مادر پسره بره ببینه مثلا دختره چاقه زیا ...

بله دقیقا همین طور پسر به مادرش میگه لاغر دو ست دارم یا چاق 

یا سینه بزرگ دوست دارم یا کوچیک 

بله توضیح میدن برای پسرشون