2777
2789
عنوان

چکار کنم با این زن

141 بازدید | 11 پست

من خبرنگارم، تاپیکهای قبلی هم گفتم

یک سردبیر داریم قدش ۲۰ سانته اما چند هزار مترش زیر زمینه

خیلی خیلی منو اذیت میکنه، ظلم میکنه، پارتی بازی میکنه، بدگویی میکنه، علی الخصوص یکدستی زن فوق العاده متبحریه

همش واگذار میکنم بخدا ولی خدا هر روز خوشبخترش کرده

قدرت دفاعی از خودم ندارم، چون از جاهایی ضربه بهت میزنه به غلط کردن میندازه آدمو

دوست دارم زبانش از من بسته بشه، شرش دور بشه

خدا لعنتش کنه به حق این شبهای عزیز

تو که اعتقاد داری ، یه دعایی تو صحیفه سجادیه س برای در امان موندن از دشمنه اونو بخون 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اذیت میکنهخیلی اذیت میکنهآدم از دست و زبانش در امان نیست

اخخخ زبان بد نیش مار بدتر       نمیتونی جایی دیگه بری ی قسمت دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

🤣😂شما هم مثه من شانس نداریمن که هرکیو نفرین کردم به زمین گرم بخوره سر از آنتالیا درآوردانشاا... سر ...

🤦🤦🤦😂😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اخخخ زبان بد نیش مار بدتر نمیتونی جایی دیگه بری ی قسمت دیگه

اره زبانش تیزه

والله والله والله والله خالصانه و با دقت کارم انجام میدم

اما حرفاش تا استخوان منو میسوزونه، میام خونه گریه میکنم

نه عزیزم قسمت دیگه نیست همه قسمتا پر هست

اره زبانش تیزهوالله والله والله والله خالصانه و با دقت کارم انجام میدماما حرفاش تا استخوان منو میسوز ...

انشالله ازش دور میشی تو ی مجموعه جدید ولی هروقت دیدی داره میاد سمتت مطمنی چیزی میخواد بگه سوره کوثر بخون خود به خود راهش کج میشه